Obavijesti

News

Komentari 23

Taksist o napadu na kolegu: 'Izvadili su nož pa zapucali'

Svjedok napada na taksista: 'Izvadili su nož pa zapucali'
7

Iz policije su izvijestili kako je poznat identitet jednog od napadača, a neslužbeno se doznaje kako je riječ o muškarcu u ranim dvadesetim godinama

VIDEO

Svjedoci sinoćnje incidenta kada je propucan taksist u dubrovačkim Pločama za Dubrovački dnevnik su ispričali kako je prava drama izbila nešto iza ponoći.

 - Bila je to uobičajena gužvovita ljetna noć u Dubrovniku. Naime, dvojica muškaraca su došla i tražila A.M., a kada su ga pronašli, prvo su na njega vikali i naguravali se te izvukli nož, nakon čega je on počeo bježati - ispričao je jedan od kolega taksista detalje tragedije koja se dogodila u noći sa srijede na četvrtak.

Dubrovnik: Na predjelu Ploča dvije osobe propucale taksista
Dodaje kako je jedan od napadača izvukao pištolj i zapucao više puta. Dva metka su pogodila 28-godišnjaka, a oni su pobjegli prije dolaska policije.

 

Noćna pucnjava u Dubrovniku: U taksista ispalili šest metaka?
Noćna pucnjava u Dubrovniku: U taksista ispalili šest metaka?
Iz policije su izvijestili kako je poznat identitet jednog od napadača, a Dubrovački dnevnik neslužbeno doznaje kako je riječ o muškarcu u ranim dvadesetim godinama. Policija intenzivno traga za počiniteljima. Podsjetimo, taksist iz Dubrovnika propucan je u srijedu prije ponoć na Pločama, u samom centru Dubrovnika, a prema njemu  su navodno ispalili šest metaka.
Očevici kažu da ga je jedan od metaka pogodio u koljeno te da je sve počelo naguravanjem da bi na kraju kulminiralo i pucnjavom te ranjavanjem.

POGLEDAJTE VIDEO

Nakon ukazane liječničke pomoći ranjeni je 28-godišnjak prevezen u dubrovačku bolnicu, gdje je zadržan na liječenju. Ravnatelj bolnice Marijo Bekić rekao je za Hinu da je 28-godišnjak stabilno i izvan životne opasnosti.

- Propucan je u obje noge. Zadobio je ustrjelnu ranu natkoljenice i prostrjelnu ranu potkoljenice. Operativno je zbrinut i smješten na Ortopedsko-traumatološkom odjelu, objasnio je Bekić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje
VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C
LUDO VRIJEME

VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C

DONJI MACELJ Snježni pokrivač iznenadio je stanovnike Zagorja gdje je jučer bilo gotovo 30. Veliki snježni nanosi pali su i u planinskim dijelovima Slovenije, gdje je pala i tuča, a snijeg pada i na Rogli. Iz DHMZ-a su najavili da je u popodnevnim satima moguć snijeg u Gorskim dijelovima Hrvatske dok će većinu dana padati lokalni pljuskovi.