Obavijesti

News

Komentari 149

'Ja sam jedan od rijetkih koji podržava novog Milanovića'

'Ja sam jedan od rijetkih koji podržava novog Milanovića'
2

Ja sam jedan od rijetkih koji je napisao pohvale na račun Zorana Milanovića. Da je to radio četiri godine, bilo bi krasno, rekao je Milan Kujundžić, predsjednik HZ-a

VIDEO

Ako dva tri lijeka ne daju učinka, treba tražiti novi lijek, kazao je gostujući u Novom danu na N1 Milan Kujundžić, predsjednik stranke Hrvatska zora . Sabor je nazvao blijedom, konfuznom i neučinkovitom institucijom.

Po pitanju programa HZ-a, kazao je da se ništa bitno nije promijenilo u odnosu na prethodne izbore, kada je njegova stranka prošla vrlo loše, no tvrdi kako vjeruje "da se promijenilo nešto u svijesti ljudi, u narodu postoji ambicija za promjenu sustava".

POGLEDAJTE VIDEO: Milan Kujundžić kritizirao izborna obećanja

Pokretanje videa...

24sata Video 00:23

Kao jedan od ključinih problema ističe zaduženost i pravosuđe , koje stvara pravnu nesigurnost od koje investitori bježe.

Slaže se s Jadrankom Kosor da bi iduća vlast mogla pasti prije isteka mandata zbog teške situacije u kojoj se zemlja nalazi. Najavio je raspad mirovinskog i zdravstvenog sustava te ustvrdio da se slučaj franak ne bi dogodio da je Sabor funkcionirao prije 12 godina, pa sve da su premijer i guverner Hrvatske narodne banke bili loši. Politiku vodi isključivo Vlada, a Sabor je glasačka mašina i to je otužna realnost, ustvrdio je.

Što se tiče koaliranja, kazao je da je moguće da će Hrvatska zora ostati po strani u Saboru te da neće sudjelovati u formiranju vlasti.

- Prve trgovine su počele, a tek će se dogoditi kad stignu prvi rezultati - kazao je, dodajući kako Zora ne ide u Sabor držati ljestve HDZ-u ili SDP-u već se ide boriti za ideju, program i prosperitet hrvatskih građana. Što se tiče MOST-a, Živog zida i Hrvatskih reformista, nije htio predviđati njihov prolaz na izborima, kazavši da je već dobar rezultat što su se pojavili.

Pozvao je građane da glasaju za ljude, a ne stranke te poručio da se ne glasa za dvije "svete opcije".

- Ja sam jedan od rijetkih koji je napisao pohvale na račun Zorana Milanovića, jer ono što on govori u zadnje vrijeme je jako lijepo. Da je to radio četiri godine, bilo bi krasno. Jedan sam od rijetkih koji  podržava novog Milanovića - kazao je.

Govoreći o programu "Hrvatska raste" prigovorio je SDP-u da ga koristi, kao i svoju domoljubnu retoriku, za obmanu, kupnju glasova i dobivanje izbora. O HDZ-ovom programu "Pet plus" je rekao kako su sadržaj programa ljudi - a u njih sumnja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 149
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...
TUŽNA OBLJETNICA

Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...

Tukli su me, odvodili na neko stajsko đubre da me zakolju, stavljali mi nož pod vrat pa opet tukli. Gubio sam svijest više puta a onda se probudio ostavljen u nekom dvorištu, ispričao je svojedobno Ivan Komšić...