Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jasminu će pokopati kraj oca u Palovcu: Do smrti ju je tražio...

Otac Martin preminuo je od bolesti pluća 2013. godine, a tijekom života ga je mučilo što se njegova uzorna i savjesna kći nikako nije javljala. No, nije ju prestao tražiti

40 komentara

Sve o stravičnom slučaju čitajte u velikom SPECIJALU

Grob u kojem počiva Jasminin otac Martin, zvan Fredi otvoren je u utorak i tamo će u srijedu u 15 sati pokopati Jasminu Dominić. U osmrtnici stoji da je preminula 2000. u 23. godini. 

Otac Martin preminuo je od bolesti pluća 2013. godine, a tijekom života ga je mučilo što se njegova uzorna i savjesna kći nikako nije javljala. No, nije ju prestao tražiti. Svoje tužne trenutke provodio je u lokalnom kafiću gdje bi se, nakon nekoliko pića, rasplakao. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Njegove tuge dobro se sjeća prijateljica pokojne Jasmine, kaže kako ju Martin, zvani Fredi, nije prestao tražiti sve do smrti.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Svaki put kad bi me vidio, rasplakao bi se' 

- Sjećam se dobro, bilo je to nakon Jasmininog nestanka. Konobarila sam u jednom kafiću u Maloj Subotici i u taj kafić je dolazio Jasminin i Smiljanin otac. Znao je da smo Jasmina i ja išle zajedno u školu i svaki put kad bi me vidio, rasplakao se - rekla je žena u 40-im godinama, duboko potresena nalaskom tijela svoje prijateljice.

NEUTJEŠNI TATA MARTIN Otac je vjerovao da je Jasmina pobjegla s vozačem kamiona...

Nakon dugih 19 godina čekanja, Jasminu Dominić pronašao je zet njezine sestre Smiljane u zamrzivaču u podrumu. Nalaz obdukcije još je nepoznat, ali se nagađa da je preminula od udarca u glavu. Potvrđeno je da je umrla nasilnom smrću. 

Možda vas zanima i ovo:
Message