Obavijesti

News

Komentari 92

Jelenu su zatukli u kadi i crnku angažirali da trči umjesto nje?

Jelenu su zatukli u kadi i crnku angažirali da trči umjesto nje?
1

Za zločin koji je potresao Srbiju istražitelji još nisu utvrdili točne detalje. Ali, kako tvrdi izvor, gotovo su sigurni da je Zoran ubio Jelenu te da mu je obitelj pomogla riješiti se tijela...

VIDEO

Zorana Marjanovića optužuju da je suprugu Jelenu Marjanović 2. travnja 2016. godine ubio u obiteljskoj kući nakon što ju je tupim predmetom 34 puta udario u glavu. Zorana su prije tri dana uhitili te mu je određen pritvor od 30 dana. Sada su polako počeli curiti detalji strašnog zločina.

Jelenino tijelo bačeno je u kanal pored nasipa gdje je sljedećeg jutra nađeno umotano u deku. Novi detalji istrage kažu da je ubojica gotovo sigurno imao pomagače.

Obitelj preminule, budući da se istraga otegnula, angažirala je vlastite istražitelje. Oni su nasip gdje je tijelo pronađeno posjetili tjedan dana poslije ubojstva te otkrili kako postoji mogućnost da je Jelena ubijena dan ranije. 

- Zoran i Jelena su se 2. travnja najprije žestoko posvađali u kući u Borči. Povod za svađu je najvjerojatnije bila njena odluka da se razvede i iseli iz kuće. Zoran  je u naletu bijesa udario u glavu i onesvijestio. Potom je, uz pomoć nekoliko ukućana, odnio u kupaonicu. Međutim, Jelena je tamo u jednom trenutku došla sebi, nasrnula na Zorana i dokačila ga noktima. U tom kaosu, Zoran ili netko od ukućana je uzeo tupi predmet i njime krvnički izudarao Jelenu po glavi sve dok je nije ubio - otkrio je izvor iz istrage za Informer.

Izvor također tvrdi kako nisu sigurnu tko je Jelenu nasmrt izudarao, Zoran, njegov brat Miloš, otac Vladimir ili majka Zorica, no sigurni su da su nakon toga svi zajedno Jelenino tijelo umotali u tepih ili deku i bacili u kanal. Također su kupaonicu detaljno čistili kako bi pokušali prikriti zločin. 

- Odgovorno tvrdimo da ona nije ubijena u kanalu, nego da je tu donesena mrtva. Na njenom licu nije bilo mnogo krvi, iako je najviše udaraca dobila u glavu, što upućuje na to da je ubijena na drugoj lokaciji. Također, smatramo da je ubojica imao najmanje jednog pomagača, i da je Jelenino tijelo bilo pod vodom više sati što je i razlog zašto ga psi tragači nisu mogli u noći između 2. i 3. nanjušiti. Pored toga, prsti su joj bili tretirani najvjerojatnije "varikinom" kako bi se uklonili biološki tragovi ubojice - tvrdi izvor.

Jelenina sestra i prijateljice odmah su primijetile detalj vezan za izbjeljivač budući da su se njegovi tragovi vidjeli na noktima koje je Jelena svakodnevno uređivala. Zoran Marjanović u prvoj izjavi policiji kazao je kako su Jelena i on trčali na nasipu. Potraga je pokrenuta te je tijelo tamo i nađeno, no istražitelji su odmah posumnjali da je to ujedno i mjesto zločina. Čini se da su sada tu mogućnost u potpunosti odbacili.

Još je jedan detalj koji se ne poklapa u različitim iskazima. Naime, prema izjavama prijatelja, Jelenu su posljedni put vidjeli u petak. No, Jelenina majka tvrdi da je s njom razgovarala telefonom dan poslije u subotu kada je navodno trčala po nasipu. Taj je razgovor kratko trajao, žena je bila zadihana te Jelenina majka nije sigurna da je razgovarala sa svojom kćeri. Stoga pojavila se sumnja da je netko simulirao Jelenin glas, javlja Blic

Kako javlja Kurir, policija čak istražuje je li na nasipu u Borči trčala misteriozna crnka umjesto Jelene Marjanović dok su ovu na drugom mjestu u to vrijeme ubijali. Čak postoje i snimke nadzornih kamera trčanja na kojima nije jasno radi li se o Jeleni.

Zoranov otac Vladimir tvrdi da je Jelenu ubio njezin ljubavnik, nepoznati tajkun, s kojim je varala njegova sina. 

Ušao u reality da bi dokazao da nije monstrum

Marjanović je prije nekoliko dana napustio televizijski show "Zadruga", u koji je ušao da bi, kako je rekao, ispričao istinu o sebi i ubojstvu svoje supruge. Reality je napustio jer mu je Socijalna služba dala rok od osam dana da izađe ili će mu u protivnom oduzeti skrbništvo nad kćeri Janom.

Vučić: Takvi monstrumi zaslužuju najveću kaznu

Uhićenje Zorana Marjanovića komentirao je i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. 

-  Bilo je to stvarno monstruozno ubojstvo, da ste samo vidjeli te strašne fotografije nesretne žene... To je jezivo, lubanja probijena na nekoliko mjesta. Takvi monstrumi zaslužuju najveću kaznu. Kad netko majci svog djeteta probije lubanju toliko puta... - rekao je Vučić i dodao kako 'ovaj slučaj pokazuje koliko društvo mora napredovati da bi se broj ovakvih slučajeva smanjio'.

- Podržat ću prijedlog zakona kojim bi kazne za ovakvo nasilje bile još oštrije nego što su danas - rekao je Vučić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa