Obavijesti

News

Komentari 43

'Jezivi brico' na slobodi: Curice u Srbiji ošiša pa brutalno siluje

'Jezivi brico' na slobodi: Curice u Srbiji ošiša pa brutalno siluje
1

Mještani srpskog mjesta Malča u ogromnom su strahu jer je na slobodu izašao Ninoslav Jovanović (46), u Srbiji poznatiji kao "Malčanski berberin", koji je proveo 21 godinu u zatvoru zbog silovanja djevojčica

VIDEO

U velikom smo strahu! Trebalo ga je doživotno strpati iza rešetaka, kaže majka djevojčice koju je pedofil Ninoslav Jovanović (46) brutalno silovao prije 14 godina, a sad je manijak iz Srbije opet izašao na slobodu.

Nakon što je odslužio 12 godina u zatvoru zbog silovanja 12-godišnje djevojčice iz Niša i pokušaja silovanja još jedne curice iz mjesta Gornja Vrežina, a prije toga još devet godina zbog silovanja i prevare, serijski silovatelj i pedofil Ninoslav Jovanović opet je bio zatvoren na pet mjeseci krajem listopada prošle godine jer je srbijanska policija u zadnji čas osujetila plan da siluje još jednu djevojčicu.

Naime, nazvao je jedan frizerski salon i raspitivao se može li dovesti kćerkicu na šišanje, čak je i poslao fotografiju djevojčice. No, frizerka je, srećom, odmah prepoznala monstruma po fotografijama objavljenima u crnoj kronici srpskih novina i prijavila policiji, nakon čega je uhićen.

Jovanović, inače, uopće nema kćerku i u Srbiji je poznat kao manijak zvan "Malčanski berberin".

Na uvjetnoj slobodi u srpnju 2005. godine, dva mjeseca nakon što je uvjetno pušten na slobodu, djevojčicu iz Niša od 12 godina najprije je na prevaru odveo od kuće.

Pedofil koji je šišao i silovao: 'Rekao je da mu je curica kći'
Pedofil koji je šišao i silovao: 'Rekao je da mu je curica kći'

Jednog dana se pojavio na vratima S. M. iz jednog niškog naselja, čijeg je pokojnog supruga poznavao.

Predstavio se kao vozač u prijevozničkom poduzeću, tvrdio da je dobro poznavao supruga koji je preminuo i ponudio joj pomoć. Rekao je da joj može zaposliti sina kao vozača.

Mladić je potom krenuo do grada s njim kao i njegova dvanaestogodišnja sestra, koju je majka poslala da bi se ošišala. Na pola puta, Jovanović je mladiću rekao neka se vrati kući i da će on odvesti sestru kod frizera.

No djevojčicu je najprije namamio u jednu napuštenu kuću, gdje ju je najprije ošišao škarama, a potom joj naredio da se skine do gola, prijeteći da će joj "izvaditi oko i ubiti majku i brata ako ga ne posluša".

Cijelu noć iživljavao se nad djevojčicom, četiri puta prisilio ju je a oralni seks, a potom ju je i silovao. Prijetio je da će "dovesti još šestoricu muškaraca ako ga ne bude slušala".

Tek ujutro pustio ju je da se vrati kući.

Samo četiri dana kasnije manijak je, još na slobodi, našao sljedeću žrtvu.

Opet je namamio djevojčicu, ovaj put u mjestu Gornje Vrežine. Zatražio je da sa sobom ponese ručnik i škare i da ode hitno sa njim, jer su navodno njeni roditelji imali nesreću vozeći traktor.

Pedofil je izašao iz zatvora, roditelji se boje novog napada
Pedofil je izašao iz zatvora, roditelji se boje novog napada

Kada su zašli u vinograde naredio je curici da se skine, ali ona je počela zapomagati. Srećom, njen vrisak čuli su mještani na njivama i spasili je, a manijak je pobjegao u pravcu Svrljiga.

U velikoj potjeri policija ga je tražila helikopterima i obučenim psima, ubrzo je uhićen pa osuđen na maksimalnih 15 godina zatvora od kojih je, na koncu, odslužio 12. 

Sad je, eto, opet na slobodi nakon novih pet mjeseci iza rešetaka.

- Djecu čuvam, vodim unuke u predškolsko... Nisu ga trebali pustiti tek tako. Trebalo bi ga doživotno držati u zatvoru. Ne vjerujem mu, vuk dlaku mijenja, ali ćud ne - rekla je za Kurir majka djevojčice koju je "Malčanski berberin" ili "Jezivi brico" silovao kad joj je bilo 12 godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk