Jovanović: Kujundžićeve izjave su sramotne, a bahatost velika | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 63

Jovanović: Kujundžićeve izjave su sramotne, a bahatost velika

Jovanović: Kujundžićeve izjave su sramotne, a bahatost velika
1

Jovanović je napisao kako je 'bahati Kujundžić izjavio je da je značaj kolegice, dr. Strenje-Linić i kolege, dr. Petrova u hrvatskoj medicini, manji od njegova značaja u hrvatskoj poljoprivredi'

VIDEO

Saborski zastupnik SDP-a Željko Jovanović ocijenio je kako bi o izjavi ministra zdravstva Milana Kujundžića da je značaj Bože Petrova i Ines Strenje Linić u hrvatskoj medicini manji od njegovog značaja u hrvatskoj poljoprivredi trebao raspravljati i sud časti Hrvatske liječničke komore.

- Takva sramotna izjava dodatni je razlog da svi u Hrvatskom saboru zatražimo ostavku Kujundžića čija bahatost jest najveća, ali je politička sposobnost da unaprijedi hrvatsko zdravstvo daleko najmanja! Mislim da ovakve uvrede kolega liječnika treba razmotriti i sud časti Hrvatske liječničke komore - napisao je Jovanović na Facebooku.

Jovanović je napisao kako je "u komentaru legitimnog zahtjeva za njegovom ostavkom koju traži 95 posto anketiranih i koju su zatražile i kolege iz Mosta-a bahati Kujundžić izjavio je da je značaj kolegice, dr. Strenje-Linić i kolege, dr. Petrova u hrvatskoj medicini, manji od njegova (Kujundžićeva) značaja u hrvatskoj poljoprivredi.

Tragedija u Zaprešiću: Sustav funkcionirao, neću dati ostavku
Tragedija u Zaprešiću: Sustav funkcionirao, neću dati ostavku

Ministar Kujundžić izjavio je to u četvrtak na konferenciji za novinare na kojoj je izvijestio da je inspekcijski nalaz Ministarstva zdravstva pokazao da je sustav hitne medicinske pomoći u slučaju umrlog mladića u Zaprešiću funkcionirao te da je postupljeno prema hrvatskoj regulativi i standardima. Također je rekao da "ne vidi zašto bi dao ostavku".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 63

VIDEO

Rebro opet bez klime: 'Sinu su jedva uspjeli staviti braunilu koliko su mu se znojile ruke'
OČAJNI PACIJENTI I OSOBLJE

Rebro opet bez klime: 'Sinu su jedva uspjeli staviti braunilu koliko su mu se znojile ruke'

Ne rade klime. Gore je pakao. Imamo ventilator koji kad god mogu nosimo sa sobom, ali tako je svake godine. Nama koji radimo na vrhu zgrade je najgore. U produžetku RTG-a si kao u slijepom crijevu, bez zraka, na 800 stupnjeva - ispričale su nam medicinske sestre.