Obavijesti

News

Komentari 0

Kamioni prevozili tankove za pivo pa blokirali mjesto

Kamioni prevozili tankove za pivo pa blokirali mjesto
1

Iza teretnjaka sa golemim bčvama protezala se kilometarska kolona, a policija je blokirala sporedne ulice da kamioni mogu nesmetano proći

VIDEO

Našeg čitatelja Matiju zadivile su golemi tankovi koje su prevozili tegljači uz policijsku pratnju pa ih je fotografirao za uspomenu.
- Policijski automobili sa upaljenim rotirkama projurili su kraj mene. Isprva sam pomislio da se nešto dogodilo, no par metar niže ugledao sam kamione sa ogromnim teretom. Napravili su veliku pomutnju u mjestu, a iza njih se protezala kilometarska kolona automobila - priča Matija koji je kamione u srijedu ujutro vidio u Novoj Bukovici kraj Slatine. Policija je zatvorila neke sporedne ulice kako bi teret nesmetano mogao proći kroz naselje, a električari su podizali kablove da ih kamioni ne potrgaju.
- Dok su prolazili kraj mene uspio sam vidjeti natpis "Carlsberg", pa pretpostavljam da će bačve poslužiti za proizvodnju ili transport pive - zaključuje čitatelj.
- Tankove za fermentaciju i odležavanje dobit će koprivnička pivovara. Tankovi su proizvedeni u Njemačkoj, a Dunavom su putovali sve do Vukovara odakle se izvanrednim prijevozom prevoze u Koprivnicu. Ukupni volumen svakog tanka je 3600 hektolitara - pojasnio je Damir Levak iz Carlsberga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.