Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

'Klela se na dijete da će reći istinu, kako sad može spavati?'

Odmah na početku trećeg ročišta tužitelj Igor Vulić zatražio je isključenje javnosti iz cijelog postupka zbog zaštite žrtve i njezinog obiteljskog života. On smatra da je jedini cilj obrane da ocrni žrtvu

Foto: Facebook
93 komentara

"Da ima grob, došla bih mu, zapalila svijeću. I rekla bih mu: Sine, čekaj me. Živa ne mogu k tebi na nebo." 

Pročitaj priče nestalih u Domovinskom ratu. 

Pretučena djevojka nije došla svjedočiti na sud jer se tek oporavlja nakon što se prije dva dana vratila sa operacije u KB Rebro. Tamo su joj operirali lice koje joj je smrskano nakon što je Darko Kovačević, zvani Daruvarac, brutalno pretukao 13. lipnja pred gostima kafića Chill Out na zadarskoj Meladi.

- Ona je sad na sedativima i tabletama protiv bolova, propisano joj je da miruje i spava kako bi se nakon operacije sve smirilo, kazao je njezin opunpmoćenik Milan Petričić.

POČELO SUĐENJE U ZADRU Brutalno pretukao djevojku, a sad na sudu tvrdi: 'Nisam kriv'

Odmah na početku trećeg ročišta tužitelj Igor Vulić zatražio je isključenje javnosti iz cijelog postupka zbog zaštite žrtve i njezinog obiteljskog života. On smatra da je jedini cilj obrane da ocrni žrtvu na najgrublji mogući način.

Na ovo ga je navelo svjedočenje vlasnice (26) kafića koja tvrdi da snimku nadzornih kamera nije vidjela te da ni u jednom trenu, iako je bila u kafiću, nije vidjela kako Kovačević tuče djevojku.

SUĐENJE 'DARUVARCU' 'Cura je bila krvava, ali nisam vidjela da ju je Darko mlatio'

- Već prilikom ispitivanja prve svjedokinje postalo je jasno da će obrana biti usmjerena prema oštećenici kako bi ocrnila njezine moralne i druge kvalitete pozivajući svjedoke koji su redom u prijateljskim odnosima s optuženim zbog čega nisu reagirali dok je fizički masakrirao 18-godišnjakinju, već su to mirno promatrali - rekao je Vulić.

Iza zatvorenih vrata svjedočila je majka djevojke koja se dan ranije na društvenim mrežama u komentaru teksta osvrnula na svjedočenje vlasnice kafića.

SUĐENJE DARKU KOVAČEVIĆU Svjedoci u strahu? Ispričali se da ne mogu svjedočiti na sudu

- Di će ti duša, a meni si se klela da ćeš reći istinu zbog svog djeteta. Sreća imam sve snimke, hvala ti i ne dao ti Bog da ti se ovo vrati, ne znam kako kao majka možeš od ovog trenutka više mirno spavati!, napisala je i u nastavku dodala kako ima i snimke gdje dolazi pretučenoj djevojci u bolničku sobu i s njom plače.

- Ne mogu vjerovati, klela se na dijete... Kamo će joj duša, napisala je majka pretučene djevojke.
 

Možda vas zanima i ovo:
Message