Obavijesti

News

Komentari 0

Kolege su lomile staklo da bi spasili vozača kamiona

Kolege su lomile staklo da bi spasili vozača kamiona
1

M. J. (30) prevozio je kamen i zemlju u kamionu s prikolicom Gospodarskom ulicom u Donjem Stupniku kraj Zagreba. Prevrnuo se u zavoju

VIDEO

Kao da je bomba pukla. Tako se jako čulo. Ja sam iza tog kamiona prošao možda minutu nakon što se prevrnuo, rekao nam je čitatelj 24sata Andrija P., koji je u utorak oko 17 sati snimio fotografiju prevrnutog kamiona Mercedesa s prikolicom na Gospodarskoj kraj crkvice Svetog Benedikta u Donjem Stupniku kraj Zagreba.
- Cesta je inače loša, nikakva. Vozač je skrenuo ulijevo, a teret  otišao na desnu stranu, pa mu je povukao kamion - rekao je Andrija P., inače privatni vozač kamiona.
- Vjerojatno je bio prekrcan. Vozio je šoder. Zaustavio sam se da mu pomognem, ali već su mu priskočili upomoć vozači drugih kamiona. Morali su razbiti vjetrobransko staklo da ga izvuku. Kralježnica ga je boljela - rekao je Andrija. Kaže da su dva puta zvali Hitnu pomoć. Stigli su, kaže, nakon otprilike 50 minuta.
- Vozač kamiona Mercedesa M. J. (30) s prikolicom prevozio je kamen i zemlju. Na križanju Gospodarske i Svetog Benedikta u zavoju se prevrnuo. Vozio je 60 kilometara na sat, deset više od dopuštene brzine. To smo utvrdili tahografom - rekli su nam u Policijskoj upravi zagrebačkoj. Vozač je lakše ozlijeđen i prevezli su ga u Vinogradsku bolnicu.
- Ja sam profesionalni vozač kamiona. On se, po mojem iskustvu, nije prevrnuo zbog te brzine, već zbog previše tereta - komentirao je Andrija P.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...
Tuga u Makarskoj nakon smrti susjede Milke (73): 'Brinula se o sinu, tko će sada njemu pomoći'
UHITILI MUŠKARCA (40)

Tuga u Makarskoj nakon smrti susjede Milke (73): 'Brinula se o sinu, tko će sada njemu pomoći'

Muškarca (40) priveli su zbog izazivanja smrti iz nehaja. On je verbalno napao Milku B. (73) ispred zgrade, a potom ju i odgurnuo. Žena je potom preminula nakon što joj je pozlilo