News

Komentari 258

Kolinda zapjevala s Bulićem: Korumpirane neću pomilovati

Kolinda zapjevala s Bulićem: Korumpirane neću pomilovati

Hvala mojim roditeljima. Oni nisu buržoazuja, nego su ustajali u 3 ujutro kako bi išli raditi, rekla je predsjednička kandidatkinja na skupu u Novom Jelkovcu gdje ju je podržao i Milan Bandić

Kandidatkinja HDZ-a u predsjedničkim izborima i aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović za završni je skup u kampanji odabrala Novi Jelkovec kraj Sesveta kako bi pridobila birače koji su u prvom krugu mahom dali glas Miroslavu Škori.

Nakon susreta stranačkih lidera s Ousmaneom Maxom Marom ispred sportske dvorane u kojoj se održava skup i nekoliko uvodnih govora, Grabar-Kitarović izašla je na pozornicu i zapjevala s "kraljem dijaspore" Matom Bulićem pjesmu "Domu mom".

POGLEDAJTE VIDEO:

- Približila sam se svakom hrvatskom čovjeku. Moj je ured bila cijela Hrvatska, a bit će i dalje. Hvala mojim roditeljima. Oni nisu buržoazija, nego su ustajali u 3 ujutro kako bi išli raditi - rekla je, između ostalog, i dodala:

- Nikad neću pomilovati osobu osuđenu za korupciju!

Ranije se prisutnima obratio predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Plenković.

- Kolinda drži do dostojanstva Domovinskog rata, cijeni žrtvu hrvatskih branitelja i lik Franje Tuđmana. Milanović se pokazao lošim premijerom, on je čovjek čiji su loši rezultati legitimitet da ne bude izabran u nedjelju - energično je poručio Plenković i vikao:

- Je l' se vi slažete sa mnom? Hoćemo li pobijediti?

Bivša europarlamentarka Marijana Petir, koja je na izborima za Europski parlament osvojila 40.000 preferencijalnih glasova, istaknula je četiri pozitivne strane aktualne predsjednice:

- Podržava slobodnu nedjelju, stala je uz hrvatsko selo, poštuje ustav i slijedi kršćanski svjetonazor.

Na skupu su, između ostalih, i Milijan Brkić, Milan Bandić, Marko Pavić, Josip Aladrović, Nina Obuljen Koržinek, Mario Banožić, Željko Reiner, Andrija Mikulić, Tomislav Madžar...

Zanimljivo je kako se predsjednica odlučila za crveni kombinezon, dok su stranački lideri uglavnom obukli tamnoplava odijela i/ili kravate...

Najčitaniji članci