Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Komšić ne smije mjesec dana primati posjete ni slati poruke

Kako piše Jutarnji, Komšiće su u prekršaju ulovili policajci koji su na kamerama primijetili da otac pokušava sinu dodati nešto podignuvši staklo koje ih je dijelilo

Nastavlja se suđenje Komšiću i trojici prijatelja za premlaćivanje Kristine Krupljan
Foto: Pixsell/PIXSELL
71 komentara

David Komšić (21) kojem je nepravomoćno dosuđeno 30 godina zatvora zbog brutalnog ubojstva trudne Kristine Krupljan, neće smjeti mjesec dana primati posjete u Remetincu niti primati ili slati poruke, javlja Jutarnji. To je odlučio upravitelj zatvora i sud nakon što mu je otac Ivo pokušao prošvercati mobitel u zatvor. Stariji Komšić neće odgovarati. 

DAVID I IVO KOMŠIĆ Što je sljedeće? Otac štiti sina ubojicu i krši zakon gdje stigne

Kako piše Jutarnji, Komšiće su u prekršaju ulovili policajci koji su na kamerama primijetili da otac pokušava sinu dodati nešto podignuvši staklo koje ih je dijelilo.

Davida Komšića trebali bi 20. prosinca iz zatvora ponovno dovesti na Općinski kazneni sud gdje mu zajedno s braćom Arjanom (23) i Armendom Rexhepijem (23) te Filipom Filipovićem (23) sude zbog napada na Kristinu Krupljan.

Nastavlja se suđenje KomÅ¡iću i trojici prijatelja za premlaćivanje Kristine Krupljan NEMA KAZNE? Ubojici Davidu Komšiću tata u zatvor švercao mini mobitel

Optužnica ih tereti da su 27. studenog 2016. u 5.40 sati na Bukovačkoj cesti svojim vozilom presreli Kristinu, koja je vozila majčin automobil, te su ju napali i oštetili joj vozilo. Bio je to incident radi kojeg je nesretna Kristina dala iskaz u prostorijama DORH-a 22. veljače prošle godine, a tog istog dana navečer ju je Komšić ubio u autu, ispred svoje zgrade na Volovčici. Zbog ovog suđenja na sudu su uveli posebne mjere opreza. Pravosudni policajci dobivaju raspored sjedenja svih koji sudjeluju na suđenju te svatko mora sjesti prema skiciranom planu. Davida uvode zadnjeg i to kroz stubište kojim nitko drugi ne prolazi. Za vrijeme trajanja ročišta policajci čuvaju i ulazna vrata. Komšića, koji je tijekom rasprave namigivao prijateljima, smijao se i bahato odgovarao sutkinji, uvijek uvode vezanog lisicama te ne smije komunicirati s ostalima. Komšić je i pravomoćno osuđen na 14 mjeseci zatvora jer je 2016. godine Mercedesom usmrtio pješaka Josipa Kolarića (72).

Možda vas zanima i ovo:
Message