News

Komentari 16

Kopali tunel do banke usred Rima? Zatrpala ga zemlja, osam sati vatrogasci izvlačili mladića

Kopali tunel do banke usred Rima? Zatrpala ga zemlja, osam sati vatrogasci izvlačili mladića

Mladića su izvukli u četvrtak navečer, a još se istražuje što je radio u tunelu. Spasioci su morali napraviti rupu u asfaltu ga ga izvade van. U teškom je stanju

Mladić (30) zaglavio je u tunelu u Rimu. U tijeku je istraga, a još nije poznato jesu li to bili neki ilegalni radovi ili, je mladić uz pomoć suradnika htio iskopati tunel do banke kako bi ju opljačkali. 

Spasioci su ga živog izvukli nakon osam sati spašavanja. Kažu da je mladić ostao zarobljen usred urušavanja zemlje. Mladiću su tijekom spašavanja davali hranu i vodu te su mu dali i bocu s kisikom. On je cijelo vrijeme komunicirao sa spasiocima. 

Prema fotografijama koje je objavio Corriere della Sera na mjestu događaja zateklo se još troje ljudi koji su bili sumnjivi karabinjerima pa su ih uhitili. Uhićeni navodno imaju dosje.

Mladić je nakon što su ga izvukli hitno prebačen u bolnicu i u teškom je stanju. Spasioci su morali iskopati rupu u asfaltu na cesti da ga izvuku. 

Dok policajci pokušavaju rekonstruirati što se točno događalo, nagađa se da su pljačkaši noćas počeli kopati tunel prema sredini ceste i poslovnici banke, no tijekom jutra je propala zemlja te zatrpala mladića.

Najčitaniji članci