Obavijesti

News

Komentari 246

Kosorica na Twitteru u životnoj formi: 'Na pik' je uzela Kolindu

Kosorica na Twitteru u životnoj formi: 'Na pik' je uzela Kolindu
1

Alternativna povijest u kojoj nije bilo jogurta i u kojoj se 80-ih nisu mogle pjevati pjesme nastale 90-ih dozlogrdila je i bivšoj premijerki Jadranki Kosor koja se na Twitteru okomila na Kolindu Grabar Kitarović

Veli Onakojalupapostolu da se prije nije smjelo spominjati Hrvatsku ni pjevati zagorske pjesme. A tek se sprema skakati padobranom, stoji u prvom od tri tvita koje je Jadranka Kosor posvetila predsjednici Republike Hrvatske. 

- Jasno da se u zlim bezjogurtnim vremenima nije smjela pjevati pjesma koja tada još nije ni nastala. I to pokazuje koliko smo patili i kakvo je olakšanje došlo otkad ona slobodno pjeva, nastavila je Kosor. 

- Vele da Onakojaskačespadobranom u spirali ismijavanja 'jer je žena'. Je. Jer smo izmislili da je rekla kako s 51 izgleda bolje nego s 20 god. i da je pozirala za ruski ženski modni časopis i da je rekla da se nije smjelo pjevati ono što nije bilo ni skladano, stoji u trećem i posljednjim tvitu koji je bivša premijerka posvetila predsjednici Kolindi Grabar Kitarović

Jadranka Kosor predsjednicu je komentirala i u velikom intervjuu za Glas Istre

Za pjesmu iz '98 rekla: Tad se nije smjelo spomenut Hrvatsku
Za pjesmu iz '98 rekla: Tad se nije smjelo spomenut Hrvatsku

- Cijeli njen mandat je putovanje po krajnostima i prilagođavanje izjava i politike od prilike do prilike. U Izraelu jedno, u Argentini drugo. Jednom je ZSD stari hrvatski pozdrav, drugi put da su je na to nagovorili zli savjetnici. Jednom žal za medijima koji o njoj samo govore kao o ženi, drugi put poziranje na ruski ženski časopis, izjavila je Kosor i dodala da Kolinda Grabar Kitarović o svojim postignućima neće moći napisati ni jednu prosto-proširenu rečenicu. 

Pokretanje videa ...