News

Komentari 20

Kraj višesatne drame u Baru: Begzić odustao od prijetnji bombom i predao se policiji

Kraj višesatne drame u Baru: Begzić odustao od prijetnji bombom i predao se policiji

Begzić je od jutros prijetio aktiviranjem bombe ako banka ne vrati novac njegovim roditeljima i ostalim radnicima

Edin Begzić koji od jutros prijeti aktiviranje eksplozivne naprave ispred poslovnice banke u Baru u Crnoj Gori odlučio se predati policiji, neslužbeno doznaje portal Vijesti.

Doznaje se kako se nakon razgovora s podpredsjednikom Vlade Dritanom Abazovićem odlučio mirno predati.

- Najvažnije je da se sve završilo mirno. Ovu su životne stvari. Idemo dalje - rekao je kratko Abazović.

Podsjetimo, Begzić se jutros zatvorio u poslovnici jedne banke u gradu Baru i prijeti da će se raznijeti eksplozivnom napravom ako banka ne vrati novac njegovim roditeljima i ostalim radnicima.

Prethodno je na internetu objavio snimku na kojoj poziva čelnike države da pomognu u rješavanju situacije s bankom, tvrdeći da je radnicima nanijeta višemilijunska šteta, istodobno pokazujući dio improvizovanih naprava za koje tvrdi da su eksplozivne.

- Banku ću držati pod kontrolom sve dok radnicima ne isplati pare koje je ukrala, sa zakonom pripadajućom kamatom za sve vrijeme koje su čekali. Sa sobom ću imati masku za suzavac i dim, pancirku, pištolj s mecima, Molotovljeve koktele i dvije improvizovane eksplozivne naprave na daljinsko upravljanje. Na improvizovanim napravama bit će vrećice s čavlima ukoliko dođe do eksplozije - naveo je na snimci i demonstrirao kako naprava funkcionira.

Barska policija evakurala je dio tog grada na crnogorskoj obali, a na lice mjesta izašla je i vatrogasna jedinica iz tog grada. Kako izvještvaju crnogorski mediji, u poslovnici banke nije bilo zaposlenika jer im je muškarac dopustio da odu.

Najčitaniji članci