Krušlin angažirao Pavasovića: 'On je zgranut. Mamić s njim mete pod kako mu se prohtije' | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 117

Krušlin angažirao Pavasovića: 'On je zgranut. Mamić s njim mete pod kako mu se prohtije'

Krušlin angažirao Pavasovića: 'On je zgranut. Mamić s njim mete pod kako mu se prohtije'

Mamić je zlonamjerni manipulator koji cijeli niz godina predstavlja sigurnosni problem ove zemlje i ovo je njegova smišljena akcija, koja nije slučajna, tvrdi Ljubo Pavasović Visković

VIDEO

Ozbiljne optužbe Zdravko Mamić iznio je protiv osječkih sudaca, a obranu jednog od sudaca, Darka Krušlina preuzeo je Ljubo Pavasović Visković. On je za RTL Danas rekao da je njegov Krušlin zgranut na sve što mu se događa.

- Imate situaciju u kojoj čovjek koji je osudio Mamića na 6,5 godina zatvora na jednaput postao žrtva i postao osoba s kojom ovaj mete pod kako mu se prohtije. Pokazuje time Mamić što će se dogoditi svakome tko se drzne napraviti mu bilo kakvu stvar, a šalje i poruku mnogim drugima za koje misli da su ga izdali ili bi ga u budućnosti mogli izdati, što će im se dogoditi ukoliko ne poslušaju ono što on od njih traži - rekao je Pavasović.

Dodao je kako je Mamić 'zlonamjerni manipulator koji cijeli niz godina predstavlja sigurnosni problem ove zemlje', te da je ovo smišljena Mamićeva akcija, koja nije slučajna, jer ako Mamić dokaže ili uspije dovesti u sumnju da bi Krušlin eventualno bio korumpiran, tada njegova presuda od 6,5 godina sasvim sigurno pada na Ustavnom sudu.

Mamićeva igra: Je li sabotirao istragu tako što je 'utopio' suce?
Mamićeva igra: Je li sabotirao istragu tako što je 'utopio' suce?

- Ne može opstati presuda u kojoj je sudio sudac koji je pristran. Napadom na sve suce u Osijeku radi još jednu drugu stvar. Hoće maknuti ove druge postupke iz Osijeka. Ako na neki način inkriminira ili prokaže ili isprlja taj sud u Osijeku jasno je da će Visoki kazneni sud morati delegirati stvari na nešto drugo. Treća bitna stvar. Njega čeka još niz postupaka u Hrvatskoj. Ova presuda sa 6,5 godina njemu i nije toliko bitna. Budući postupci su opasniji. Kada ovo radi Krušlinu i kada manipulira sa dva slučajna susreta koja je sam inicirao - nastavio je Pavasović.

Također tvrdi da Krušlin za vrijeme suđenja nije bio u loži stadiona Maksimir, što Mamić tvrdi da je, ali da je bio prije toga, jer je Dinamovac.

Novi Mamićev video

Zdravko Mamić na svom Facebook profilu objavio je novi video, a riječ je, kako je napisao o rođendanskom slavlju. Mamić, osuđeni bjegunac, tvrdi da je video snimao sudac Krušlin, a prema snimci se može zaključiti kako se slavio rođendan suca Vekića.

Podsjetimo, Mamić tvrdi da je Vekića vodio u Dubai, a snimku je, kako je napisao, objavio nakon što je vidio da je sudac Krušlin za svog branitelja angažirao odvjetnika Ljubu Pavasovića Viskovića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 117

VIDEO

Globalni IT raspad: Kvarovi su pogodili i Hrvatsku. Gužve su u zagrebačkoj zračnoj luci
IZ MINUTE U MINUTU

Globalni IT raspad: Kvarovi su pogodili i Hrvatsku. Gužve su u zagrebačkoj zračnoj luci

Brojne kompanije diljem svijeta, uključujući zračne luke, banke, medijske kuće i zrakoplovne tvrtke prijavljuju tehnološki kvar zbog kojih im ne rade računala, a brojne usluge su im obustavljene
FOTO Šokantan prizor na Braču, pogledajte što turisti nose u kutijama! Sad ih traži i policija
GDJE IM JE PAMET?

FOTO Šokantan prizor na Braču, pogledajte što turisti nose u kutijama! Sad ih traži i policija

Dojavljeno je kako u uvali Trstena muškarac i žena nose periske. Obišli smo područje, ali ih nismo pronašli. Provodi se krim istraživanje i izvidi su u tijeku, kažu u policiji. Periske su zaštićena vrsta