Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
312 komentara

Kujundžić ima dva apartmana u Novalji - ni oni nisu u kartici

Umjesto jednog apartmana u zgradi na njega glase dva: jedan od 39 kvadrata i jedan od skoro 38 kvadrata. Uz to idu i dvije terase od oko 28 kvadrata svaka, te zajedničke prostorije

Foto: PIXSELL
312 komentara

Tek nekoliko sati nakon konferencije za novinare ministra zdravstva Milana Kujundžića, Jutarnji list otkrio je još dvije nekretnine na kojima se ministar vodi kao vlasnik, a nema ih u kartici.

Iako je Jutarnji list ističe da bi se moglo raditi o dva nova apartmana koja nisu prijavljena u imovinskoj kartici, ipak se čini da to nije tako. Oba apartmana se nalaze u zgradi u kojoj je Kujundžić već prijavio jedan apartman od 50 kvadrata.

Umjesto jednog apartmana u zgradi na njega glase dva: jedan od 39 kvadrata i jedan od skoro 38 kvadrata. Uz to idu i dvije terase od oko 28 kvadrata svaka, te zajedničke prostorije.

Dakle, opet ostaj mogućnost kao i za prethodne slučajeve, da je ministar dva apartmana površine skoro 77 kvadrata prijavio kao jedan od 50 kvadrata. A onda je njihova vrijednost značajno veća od 750.000 kuna jer je cijela zgrada nedaleko od plaže. Također, apartmani ne glase na suprugu nego na njega. Kujundžić nam se nije javio objasniti ovu nelogičnosti. 

No, za Jutarnji list je ministar rekao da ima samo jedan apartman, kao što je i naveo u imovinskoj kartici. 

- U ponedjeljak ću dostaviti, kad budu dostupni, podatke iz zemljišnih knjiga grada Novalje, što će pojasniti eventualne nejasnoće - poručio je. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message