Obavijesti

News

Komentari 84

Kujundžić: Želimo raspisivanje izbora i raspuštanje Sabora!

Kujundžić: Želimo raspisivanje izbora i raspuštanje Sabora!
1

Moramo ustati i izaći iz rovova, iz svojih domova i kafića i spasiti što se spasiti da. Ne možemo ni poradi Boga ni naroda okretati glavu, kazao je Milan Kujundžić

VIDEO

U Splitu je u subotu održana utemeljiteljska skupština Hrvatske zore za taj grad, a za čelnika splitskog ogranka narednih osam mjeseci izabran je Božidar Ćudina, inače zaposlen kao menadžer.

U Domu Hrvatske vojske u Lori okupljenima se obratio predsjednik Hrvatske zore, dr. Milan Kujundžić te im tom prilikom poručio: 

- Moramo ustati i izaći iz rovova, iz svojih domova i kafića i spasiti što se spasiti da. Ne možemo ni poradi Boga ni naroda okretati glavu. Zadnjih 15 godina događa se proces destrukcije, a bojim se i programirani proces koji može dovesti do nestanka našeg naroda i Hrvatske. Narod smo sačuvali do sada, a sada nam mladi odlaze, svijet nam uzima liječnike, inženjere... Nažalost, danas Hrvatsku moramo spašavati od Hrvata koji su je uzurpirali, umrtvili, a neki i opljačkali. 

Kritiku je uputio i vladajućima, ali i HDZ-u optuživši ih da se u predstavi za narod svađaju, dok u pozadini trguju položajima, mandatima i svim drugim, priopćili su iz stranke. 

- Sebe su proglasili najvećima i za druge nema mjesta. Gospodo, dosta je što ste napravili! Oni se sve dogovaraju, bacaju ljudima ćirilicu i lex Perković da se ne govori kako ljudi nemaju djeci za sendvič i knjige. Oni se dogovaraju i kad rade tiskovne konferencije. Poruka je i svađajte se Hrvati i Srbi oko ćirilice, a mi ćemo "dilati" mandatima u napaćenom gradu - poručio je Kujundžić, te dodao da je ćirilica gurnuta u medijski prostor kako bi se sakrila pljačka Centar banke od građana. 

- Zakon je usvojio HDZ, a provela ova Vlada. Ma nije njima ni do zakona, ni do ćirilice, ni do manjina, ni Vukovara, a još manje do majki koje su dale svoje sinove. Sve su izveli da se taj dan ne priča o Centar banci, o prevari naroda - ustvrdio je predsjednik Hrvatske zore.

"Neki su kupili diplome, neki nisu nigdje radili osim u politici"

Naveo je da će zatražiti od Vlade da abdicira, da se raspusti Sabor i raspišu izbori.

- Vrijeme je za novi početak u Splitu i Hrvatskoj! Poručite i svojim prijateljima da ako ostanu sa strane da otpisuju budućnost. Krleža je rekao da su Hrvati najjači u gostionici, papa Franjo je poručio mladima angažirajte se. Angažirajte se! Ostati u rovovima znači čuvati uništeno - rekao je. 

Kaže i da su ga savjetovali da treba čuvati HDZ.

- Šta bi mi sačuvali? Gnjile krumpire - kazao je da je spontano uzviknuo na savjet.

Potom je opet ponovio javnosti da nije nitko iz HDZ-a ni SDP-a bolji ni težak, ni radnik, ni inženjer ni liječnik, kako je rekao, od nas.

- Štoviše, gori su. Neki su kupili diplome, neki nisu nigdje radili osim u politici i nemaju se kamo vratiti, zato čuvaju ovu formu. Meni su rekli da idem liječiti ljude, da se ostavim politike. Liječio sam ljude, ali treba liječiti moj narod i moju Hrvatsku koju su oni uništili. Zadnji je trenutak za novo vrijeme, mi stariji idemo na drugi svit, a mladi u bili svit. Možemo stvoriti Hrvatsku po uzoru na Austriju i Norvešku, bogati smo - zaključio je.

Hrvatska zora nastavlja s organizacijom stranke na terenu te će uskoro biti osnovani ogranci u Rijeci i Osijeku, a potom i po svim gradovima i mjestima diljem Hrvatske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...
IZBORNE KALKULACIJE

HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...

Iako se SDSS i Domovinski pokret zasad isključuju iz koalicije, podrška HDZ-ovu Gordanu Jandrokoviću za predsjednika Sabora ne bi trebala biti upitna ni s jedne strane. Time bi HDZ napravio veliki korak i prema vladi...