News

Komentari 81

'Kupili smo Malo vitra. Rentat ćemo je za 3000 eura na dan uz slogan - ljetujte kao premijer!

'Kupili smo Malo vitra. Rentat ćemo je za 3000 eura na dan uz slogan - ljetujte kao premijer!

BIVŠA SANADEROVA JAHTA Moj muž je zaljubljen u brodove od koji svih bježe. Portali su danima objavljivali da nitko ne želi kupiti ovu jahtu i onda su mu prijatelji počeli stalno govoriti "Ivo uzmi", objašnjava Marija...

Prodana je jahta bivšeg premijera Ive Sanadera. Kupio je njegov imenjak, mladi splitski poduzetnik Ivo Bilić. Vlasnik je tvrtke "Rent a boat Natali" i jasno, bavi se iznajmljivanjem brodica u rekreativne i transportne svrhe. Da takva sudbina čeka i "Malo vitra", potvrdila nam je Ivina supruga Marija:  

- Malo ćemo je mi koristiti, a onda će ići u charter. Iznajmljivat ćemo je pod sloganom "Ljetujte kao premijer!". Stvarno je vrhunska. Ne treba u nju ništa ulagati, traži samo malo čišćenja i stavljanje plahti. Super je održavana. Ovo je baš bila prilika. Izgleda onako kako je na slikama objavljenim po medijima, a motori su također vrhunski, imaju samo nešto malo sati rada - zadovoljno će Marija. 

Na pitanje kako će turistima objasniti tko je bio Ivo Sanader i kako se jahta našla u prodaji, odgovara da će naći načina da prevedu.

Budući da supružnici dva mjeseca godišnje borave na brodu, ne bude li najam dobro išao, opet će im biti drago da Sanaderovu jahtu imaju samo za sebe. Trenutno se nalazi na suhom vezu, a čekaju ih zaista minimalna ulaganja. 

Marija nam je ispričala i kako su se odlučili za kupnju: 

- Moj muž je zaljubljen u brodove od koji svih bježe. Portali su danima objavljivali da nitko ne želi kupiti ovu jahtu i onda su mu prijatelji počeli stalno govoriti "Ivo uzmi, uzmi, ovo je stvoreno za tebe". Prije tri dana se skupio, otišao u Šibenik i kupio je - objašnjava Marija. Bivša jahta bivšeg premijera bit će im deseti brod u kolekciji. 

- Iznajmljivat će se po danu i po tjednu. Bit će 'all inclusive', ali za cijenu nismo još sigurni. Vjerojatno će biti 3000 eura po danu - dodala je Marija. To bi bilo nekih 22 500 kuna.

Ako tražite kamo sljedeće ljeto na godišnji odmor, eto prilike. Kažimo da smo proteklih dana pisali o tome da se jahta prodaje za 60 000 eura, što bi značilo da bi je sadašnji vlasnici mogli otplatiti za manje od mjesec dana. Jahta se najprije prodavala za 340 000 eura, a kako je nitko nije htio kupiti cijena je padala. U prodaji se našla nakon Sanaderova pada, kad je zbog neplaćenih računa za renovinarnje, koji su iznosili preko milijun i pol kuna, jahtu zapljenio Nautički centar Prgin.