News

Komentari 47

Lopovi su zbog snijega ostavili kombi sa sefom punim novca

Kradljivcima je stao kombi pa su pobjegli i ostavili sef. Koliko je novca bilo u sefu, policija zasad, zbog interesa kriminalističke obrade, nije objavila

Dovitljivi lupeži odlučili su iskoristiti vremenske neprilike kako bi operušali salon namještaja i mjenjačnicu. U pohod su krenuli u Vodicama u noći na petak. U Ulici Bribirskih knezova tati su upali u salon namještaja Cro Tex. Navodno su se uvukli kroz prozor na zahodu. Sef u trgovini nisu dirali nego su ukrali samo ključeve dostavnoga kombija. Vozilom su zatim krenuli u novu provalu. 

U ulici Herfordski prolaz, koja se nalazi u kilometar i pol udaljenom središtu grada, provalili su u mjenjačnicu. Ondje su ukrali poveći sef i ukrcali ga u kombi kako bi ga negdje na miru otvorili. Međutim, zbog snijega i leda teško su se kretali. Dva kilometra od Vodica, na predjelu Rastovac, vozilo im je stalo, te je njihov pomno pripremljen pothvat doživio fijasko.

Lopovi su pješice pobjegli i ostavili vozilo s plijenom jer je sef bio pretežak da bi ga nosili. Tu su ga ujutro pronašli policajci i odvezli ga u Policijsku upravu šibensko-kninsku.

Koliko je novca bilo u sefu, policija zasad, zbog interesa kriminalističke obrade, nije objavila.

Najčitaniji članci