Obavijesti

News

Komentari 101

Par poginuo, kći (9) ozlijeđena: Za nesreću kriv vozač kombija

Par poginuo, kći (9) ozlijeđena: Za nesreću kriv vozač kombija
4

Na državnoj cesti D3 u Vukovoj Gorici državljanin (35) Mađarske upravljao je kombijem britanskih registracija i dijelom vozila prešao je na  suprotnu traku gdje je udario u bočnu stranu Škode

VIDEO

Međunarodni dan nestalih osoba posvećujemo svim nestalima u Domovinskom ratu. Još se traga za 1922 ljudi. Ovo su njihove priče... 

Dovršeno je kriminalističko istraživanje prometne nesreće u kojoj su u utorak oko 13.30 sati na državnoj cesti D3 u Vukovoj Gorici u slijetanju s kolnika smrtno stradali supružnici Duško (39) i Andrea Kesić (43) iz Vrbovskog, a teško je ozlijeđena njihova kćer (9).

prometna

Istragom je utvrđeno da je državljanin (35) Mađarske upravljao kombijem britanskih registarskih oznaka i nije se kretao sredinom svoje trake, već je dijelom vozila prešao na  suprotnu traku gdje je udario u bočnu stranu Škode kojom je upravljao Duško (39), a koji je pretjecao spomenuto vozilo. Tom prilikom je došlo do zanošenja automobila koje je sletjelo van kolnika i udarilo u stablo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:14
Lori (9) je ostala bez mame i tate, jedva su je izvukli iz auta
Lori (9) je ostala bez mame i tate, jedva su je izvukli iz auta

- Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu 35-godišnji državljanin Mađarske bit će predan pritvorskom nadzorniku te će protiv njega biti podnesena kaznena prijava - priopćila je PU karlovačka.  

Nesretna 9-godišnjakinja je nakon nesreće ostala zarobljena u automobilu. Lim automobila zgnječio joj je nogu i nije mogla van. Do Lori su prvi došli vatrogasci koji su je uspjeli izvući. Predali su je timu Hitne pomoći koji ju je odmah odvezao u Opću bolnicu Karlovac.

Ravnatelj te ustanove, dr. Ervin Jančić, rekao je kako je stanje djevojčice stabilno, no da će je morati ostaviti na liječenju u bolnici. Supružnici su preminuli na mjestu nesreće i nikakva reanimacija nije imala smisla.

Kako su nam rekli ljudi bliski obitelji, Kesići su se s kćerkicom zaputili u Karlovac na Autobusni kolodvor na kojem ih je čekao Andrein sin srednjoškolske dobi iz prvog braka. Vraćao se sa sezonskog rada u Vodicama kad su mu javili za nesreću. Nažalost, njihov susret je naprasno prekinula tragedija koja je zavila u crno cijelo Vrbovsko.

Mještani su utučeni zbog preranog odlaska sumještana. Supružnici su s djecom stanovali u stanu u središtu grada. Svi su ih poznavali i za njih imaju samo riječi hvale. Govore da su bili skladna obitelj. Andrea je radila posao tajnice u postaji policije u Vrbovskom, dok je Duško radio u lokalnoj pilani. Bio je i dobrovoljni vatrogasac u lokalnom DVD-u i igrao je nogomet u lokalnom klubu. Za Andreu govore da je bila pozitivna, uvijek vedra i vesela osoba koja je svaki svoj trenutak rado provodila sa svojom djecom i obitelji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu