Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
44 komentara

Madjer je na večeri s Bandićem i ekipom dogovorio posao kćeri

Rekao je kako mu je Madjer, s kojim je blisko surađivao dvije godine, otkrio da je prve kontakte s Milanom Bandićem imao prošlog ljeta i to vezano za zapošljavanje kćeri

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
44 komentara

Saborski zastupnik HSS-a Davor Vlaović je za N1 potvrdio da je pozvan u USKOK kako bi dao iskaz u slučaju Madjerovog prelaska u Bandićevu stranku. Čestitao im je na brzoj reakciji nakon prijave predsjednika HSS-a Kreše Beljaka zbog sumnji u nezakonite radnje donedavnih stranačkih kolega.

Rekao je kako mu je Madjer otkrio da je prve kontakte s Milanom Bandićem imao prošlog ljeta i to vezano za zapošljavanje kćeri.

Zagreb: Sabor raspravlja o sudskim pristojbama BRANKO BAČIĆ: 'Zastupnici koji su prešli kod Bandića nisu dio vladajućih'

- Na večeri s Bandićem i ekipom dogovorio je zapošljavanje kćeri. Nije ga tražio osobno Bandić da prijeđe u saborski klub Stranke rada i solidarnosti nego njegovi suradnici. To nam je rekao nekoliko puta - kazao je Vlaović.

USKOK-u će reći sve što zna.

MIKIJEVO JATO 'Zašto smo prešli Bandiću? Ne sjećamo se...', kažu zastupnici

- Pretpostavljam da su me zvali zbog bivšeg kolege Mladena Madjera s kojim sam skoro dvije godine surađivao, bili smo maltene kućni prijatelji. Meni je nepojmljivo da se odlučio na taj korak jer je govorio protiv politike kupovanja mandata, prozivao Bandića. U HSS-u je imao slobodu javnog nastupa, a i slobodno je glasao što je dokaz da se stranka ne vodi autoritarno. Baš me zanima kako će glasati sada u saborskom klubu stranke Milana Bandića - dodao je saborski zastupnik HSS-a Davor Vlaović.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message