News

Komentari 3

Mafijaški obračun: Mladića su oteli, a zatim ga raskomadali?

Mafijaški obračun: Mladića su oteli, a zatim ga raskomadali?

Grupa tinejdžera pronašla je sportsku torbu u kojem su bili dijelovi tijela nepoznate muške osobe za koju se sumnja da je 17-godišnji mladić koji je nestao bez traga nekoliko dana prije

Stravično otkriće uznemirilo je stanovnike mirnog stambenog naselja u Dublinu. Ostatke raskomadanog trupla koje se nalazilo u sportskoj torbi, pronašli su tinejdžeri koji su se igrom slučaja zatekli na imanju Coolock u utorak navečer. 

Iako tijelo još nije identificirano, vlasti se pribojavaju da bi to mogao biti 17-godišnji mladić koji je nestao nekoliko dana prije, stoga apeliraju na obitelj nestalog da im se što prije jave kako bi lakše mogli identificirati tijelo.

Iako bi to moglo biti izuzetno teško jer nedostaju glava i trup, čime su bande očito htjele poslati određenu poruku i zastrašiti ljude prije nego što su se htjele 'riješiti tijela'. 

Policija 'češlja' travnjak gdje su pronađeni ostaci, za koje se vjeruje da su izbačeni iz automobila samo nekoliko metara dalje od mjesta gdje je u mafijaškom obračunu, prije dvije godine, ubijen Ken Finn.

On je jednom prilikom napao glavnog 'narkobossa' u tom tijelu grada - Alana Ryana, a radio je za tzv. mafijaškog šefa kojeg zovu 'Mr. Big'. Sukob mafijaških bandi u posljednjih nekoliko godina sve je češći, već su se dogodila četiri ubojstva za koje se sumnja da su povezana s obračunom dvaju mafijaša i njihovim sljedbenicima, a tijela su uvijek bila pronađena na istom mjestu gdje su pronađeni ostaci zasad još uvijek nepoznatog mladića. 

- Građani su s pravom uplašeni no ti ljudi nažalost više nisu ni iznenađeni. U blizini se nalazi škola. To je zastrašujuće - rekao je vijećnik John Lyons. 

Policija moli građane za bilo kakve informacije. 

Najčitaniji članci