Obavijesti

News

Komentari 47

Majku i dvoje djece našli mrtve u stanu, policija traži oca (35)

Majku i dvoje djece našli mrtve u stanu, policija traži oca (35)
7

Žena je zvonila na vrata stana u njemačkom Neussu. Nitko joj nije otvarao. Pozvala je policiju. Slučaj im je bio smiješan no kad su ušli u stan vidjeli su strašan prizor

VIDEO

Policija je u stanu u njemačkom gradu Neuss u ponedjeljak našla mrtvu majku Saskiju S. (26) i kćer Samaru (8) te sina Ismaila (4). Policija sumnja kako ih je ubio otac Fallah (35). Bild navodi da ih je najvjerojatnije upucao. 

Motiv ubojstva policija istražuje no Fallah i njegova supruga Saskia su se često prije svađali. Fallah je suprugu često tukao pa je policija nekoliko puta intervenirala, a obitelj je bila pod nadzorom socijalne službe. Fallah koji je porijeklom iz Iraka, je otprije poznat i državnom odvjetništvu radi nanošenja tjelesnih ozljeda no dosad nije bio kažnjavan. 

Poznanici obitelji kažu da se liječio od depresije te da se par često svađao jer je Fallah bio ovisan o igrama na sreću.

Policija kaže kako se nadaju da će Fallaha što prije uhvatiti jer pretpostavljaju da je naoružan.

Policiju je u ponedjeljak pozvala žena koja je nekoliko puta zvonila na vrata stana u kojem su majka i djeca ubijeni. Iz stana se naime čula glazba no nitko joj nije otvarao. Oko 18.40 sati je pozvala pomoć. Policiji je, kako piše Bild cijeli slučaj bio smiješan no kada im je bravar otvorio vrata zatekli su strašan prizor.  

Otac u Berlinu ubio ženu i djecu pa presudio sebi

U utorak navečer Njemačku je potresla još jedna obiteljska tragedija. Otac Kristian B. (69) je u Berlinu u iznajmljenoj kući ubio svoju ženu (28) te djecu staru tri i šest godina. Treće dijete, kćer (1), otac je ostavio u kolijevci za napuštenu djecu u obližnjoj bolnici i nakon toga je presudio sebi. Vatrogasce su pozvali susjedi koji su primijetili da obitelj nekoliko dana nije koristila automobil. Osim toga jedan sin danima nije bio u vrtiću, a drugi nije dolazio u školu. Vatrogasci su ušli i u stan i pronašli mrtve supružnike i djecu. Našli su i oproštajno pismo. Pozvali su policiju. 

Kristian B. je imao vlastitu firmu koja je zapala u dugove te policija pretpostavlja kako je to bio motiv ubojstava i samoubojstva. Policija nije htjela reći na koji način je Kristian ubio ženu i djecu no naglasili su kako ih nije upucao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku
NEVRIJEME U SLAVONIJI

VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku

Hrvoje Mužević nedavno je preživio moždani udar, skinuo više od 50 kila, a njegova doga Darko prošlog tjedna osvajao je titule na Svjetskoj izložbu pasa
VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje