Obavijesti

News

Komentari 10

Mališan (6) prespavao otmicu u autu, lopov kasnije pobjegao

Mališan (6) prespavao otmicu u autu, lopov kasnije pobjegao
2

Srbija: Lopov je auto ukrao ispred fotokopiraonice u koju je nakratko otišao dječakov otac. Mališana je primijetio nakon kilometra. Parkirao je automobil i dao se u bijeg

VIDEO

Mislio sam da će lopov dijete ostaviti na ulici, govori šokirani otac D. S. (37). U četvrtak je parkirao Citroen C4 ispred fotokopiraonice na Bežanijskoj kosi u Beogradu. Nije htio buditi sina Stefana (6) koji je zaspao te ga je ostavio u autu, koji nije ugasio. Ušao je u fotokopiraonicu i za samo dvije minute nastala je opća panika. Lopov mu je ukrao i automobil i uspavanog sina.

- Izletio sam i potrčao za autom. Cijelo vrijeme razmišljao sam o sinu. Ni na kraj pameti mi nije bilo što će biti s autom - objašnjava dječakov otac. Pozvao je policiju te se s njima vozio Beogradom tražeći sina.

- Gledali smo svuda, oko automobila, na parkinzima, da vidimo je li dijete negdje ostavio - drhtavim se glasom prisjeća brižni otac.

U životu, kaže, nije osjetio takvu nemoć i strah. Dok je s policijom lutao gradom nadajući se da će ugledati mališana, razbojnik je na stražnjem sjedalu automobila ugledao Stefana. Očito se i on prestrašio te ispred automehaničarske radnje, kilometar od fotokopiraonice, zaustavio automobil i pobjegao.

- Policajcima su javili da su našli auto. Dojurio sam i ugledao Stefana kako spava. Osjetio sam olakšanje kakvo vjerojatno neću doživjeti više nikad u životu - zaključio je D. S. Pitao je sina zove li se Stefan. Dječak je kimnuo i nastavio spavati.

Njegov otac isprva nije htio govoriti za medije. No oduševila ga je brza reakcija policije.

- Doživio bih infarkt da ih nije bilo. Za samo nekoliko minuta blokirali su cijeli Novi Beograd i jurili ulicama tražeći mojeg sina - zaključio je otac malenog Stefana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...
Snimili Rafale iznad Vukovara: 'Vidjeti ih iznad Vodotornja i bolnice je posebno i prekrasno'
AVIONI OBIŠLI HRVATSKU

Snimili Rafale iznad Vukovara: 'Vidjeti ih iznad Vodotornja i bolnice je posebno i prekrasno'

VUKOVAR - Bilo ih je prekrasno vidjeti u Vukovaru. Letjeli su prvo iznad vojarne, zatim iznad Vodotornja i bolnice. Baš prekrasan prizor. Nisu ni upola glasni kao primjerice Mig-ovi koji su u iznad Vukovara letjeli na Dan branitelja. Ovdje su prošli samo jednom i nastavili su dalje prema ostalim dijelovima Slavonije - javlja nam čitatelj Domagoj Astaloš iz Vukovara. Povodom svečanog obilježavanja 29. obljetnice vojno-redarstvene operacije Bljesak borbeni avioni Rafale preletjeti su područje Hrvatske, a snimke prelijetanja su nam poslali i čitatelji iz Bjelovara i Belog Manastira.