News

Komentari 337

Maltretirali mu brata? Splitski pomorac ubio trojicu na ulici

Maltretirali mu brata? Splitski pomorac ubio trojicu na ulici

Kako se doznaje na terenu, F.Z. je u osvetnički pohod krenuo zato što su mu sada već nastradali mladići maltretirali brata zbog čega je reagirao pucnjavom...

Splitska je policija kasno popodne službeno potvrdila da je i treći muškarac na kojeg je danas pucano u samom središtu grada od teških ozljeda umro u KBC-u Split.

Split je pun policije, na terenu su svi rodovi, od uniformiranih do onih u civilu, interventne do specijalne. Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara na Facebooku je otkrio da je ubojica uhićen.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pucnjava se dogodila oko 15.30 sati na Šperunu gdje je ubijen prvi muškarac koji je bio na motoru. Nekoliko minuta kasnije je zapucao i na drugog mladića u Radmilovićevoj, te na trećeg, no još se uvijek i pouzdano ne znaju detalji.

Dvojica upucanih muškaraca su odmah umrli, a treći je umro na operacijskom stolu u splitskoj bolnici. Svjedoci pucnjave kažu kako se čula rafalna paljba, da je neslužbeno pucao splitski pomorac F.Z.. Kako se doznaje na terenu, F.Z. je u osvetnički pohod krenuo zato što su mu sada već nastradali mladići maltretirali brata zbog čega je reagirao pucnjavom.

Špekuliralo se i da su dvojica ubojica, no kasnije se pokazalo da to nije točno.

Zbog te je pucnjave policija cijelo popodne i noć preko medija upozoravali građane da izbjegavaju taj dio grada. 

Najčitaniji članci