Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
6 komentara

"Meee, ja jako volim biti patka jer tada nisam u depresiji..."

SAD: Koza Polly pati od tjeskobe. Hoda pognute glave. Mekeće ravnodušno. Razveseli se tek kad joj papci prođu kroz otvor pačjeg kostima

Foto: Goatsofanarchy
6 komentara

Svatko treba neki ritual koji će ga ‘vratiti u tračnice’. Zna to i koza Polly. Njen recept za rastrzane živce je kostim patke.

Dok ga ne nosi, Polly, koja inače živi u prihvatilištu za koze Goats of Anarchy u New Jerseyu, hoda pognute glave, a s vremena na vrijeme tek pusti koji nezainteresirani meket. Polly pati od tjeskobe. Većinu vremena provede šuteći, no stanje je tako ozbiljno da je ponekad uhvati strašni napadaj panike. Tad trči po kući i viče iz petnih žila. Njena skrbnica Leanne Lauricella tada zašuška kostimom. Pollyne papke provlači kroz otvore za ruke i noge, a na njušku joj stavi žuti kljun. Polly sjedne na kauč, a njeno kozje srce smanjuje broj otkucaja. Umiri se i zadovoljno zadrijema. Priča s kostimom počela je nabavkom namirnica uoči Noći vještica.

Foto: Goatsofanarchy

- Sigurno bi moje koze preslatko izgledale u ovim kostimima - prošlo je Leanne kroz glavu. Polly se zaljubila na prvi pogled.

- Čim joj ga obučem, Polly se smiri - kaže Lauricella.

Nakon pačjeg, kupila joj je još neke kostimiće, ali na papke se mogu nabrijati oni koje Polly pristane navući na sebe. Kad se pačji pere, Polly se silom prilika oblači u svinju ili lisicu. Inače, ocva koza nema nimalo jednostavno djetinjstvo. Iako se u prihvatilištu o njoj brinu, Polly je slijepa na oba oka, ima neurološke probleme pa teško žvače. I ozbiljno je pothranjena za svoju dob.      

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message