Obavijesti

News

Komentari 94

Miki, kralj lavova, ispod Trga bana Jelačića gradit će akvarij

Miki, kralj lavova, ispod Trga bana Jelačića gradit će akvarij
2

Zagrebački gradonačelnik Bandić sretan je što mu je usvojen proračun od 6,7 milijardi pa opet obećava objekte koje, unatoč prethodnim najavama, nije ostvario

VIDEO

Imate gradonačelnika koji najviše voli životinje. Čuvajte ga. Ja bih najradije bio timaritelj lavova jer su to najljepše i najveće mace.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić takvim izjavama opet je napravio šou na sjednici zagrebačke skupštine u utorak. Jako ga je povrijedila tvrdnja SDP-ove zastupnice Silve Žele da se u lokalnom skloništu za životinje usmrćuju mačke.

- Ako je ijedna maca tamo uspavana, ja ću se spaliti. Pa tim macama je ljepše tamo nego kod mene doma - rekao je Bandić.

POGLEDAJTE VIDEO: Bandić najavio nove projekte

Pokretanje videa...

24sata Video 00:11

Sipao je na aktualnom satu projekte koje će graditi sljedeće godine. Sve njih je već ranije obećavao, samo je pitanje je li od njih prošlo tri, četiri ili pet godina.

Tako je opet najavio gradnju sinagoge u centru Zagreba, na mjestu gdje je bila prije Drugog svjetskog rata i rušenja. Uz gradnju nove sinagoge, projekt koji stoji već godinama, obećao je podzemnu garažu.

U samom centru Zagreba, na Trgu bana Jelačića i nedaleko od buduće sinagoge, obećao je veliki podzemni akvarij slatkovodnih riba. Bio bi na mjestu bivšeg toaleta. I akvarij je prvi put obećao prije tri godine.

- Kad ćemo to napraviti, znat ćete sljedeće godine - rekao je Bandić.

Obećao je i gradnju novog rotora na ulazu u Zagreb, koji je jedno od najvažnijih prometnih čvorišta, ali i konačni završetak bazena Svetice. Bandiću je pak usvojen proračun za 2016. godinu, “težak” čak 6,7 milijardi kuna. Da mu HDZ nije dao podršku i da je proračun pao, u Zagrebu bi 2016. bili novi izbori.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature