News

Komentari 67

Milanović: Pa nismo Plenković i ja mama i tata. Ja sam tata. Ček, ovo je bilo jadno, ha,ha,ha

Milanović: Pa nismo Plenković i ja mama i tata. Ja sam tata. Ček, ovo je bilo jadno, ha,ha,ha

Milanović je komentirao što Plenkovića neće biti na prijamu na Pantovčaku večeras:' Rekao je da neće ići, nismo mi mama i tata, ja sam tata. Ok, ovo je bilo jadno, sorry, ha, ha, ha'

Sutra (28. svibnja) Hrvatska obilježava Dan oružanih snaga i Dan Hrvatske kopnene vojske.

Danas je Zoran Milanović u Slunju na vojnoj vježbi, kasnije na Pantovčaku ima prijam povodom obilježavanja Dana Hrvatske vojske, Dana Hrvatske kopnene vojske i 30. obljetnice ustrojavanja Hrvatske vojske, ali tamo neće biti ni Andreja Plenkovića ni Gordana Jandrokovića. 

- Čovjek je rako da neće ići, mene više ne morate to pitati, a stalno to radite. Ne znam kad ćemo, nismo mi mama i tata. Ja sam tata. Sorry, ovo je bilo jasno - ispalio je jučer Milanović pa se i nasmijao tome što je upravo rekao.

Odmah je stigao kontranapad.

- To je jedna od njegovih briljantnih uspješnica koja vjerojatno može nasmijati samo nekoga tko je njezin simpatizer, toliko originalna i fascinantna da je izazvala opće ushićenje hrvatske javnosti - poručio je Plenković.

Milanović je danas prijepodne na vježbi u Slunju, obratit će se kasnije i s Pantovčaka, Plenković je u to vrijeme u Splitu i Šibeniku, na mini turneji podrške HDZ-ovcima u borbi u drugom krugu lokalnih izbora.

Najčitaniji članci