Obavijesti

News

Komentari 13

Milanović primio slovensku ministricu Fajon: Razgovaralo se o Schengenu, ali i o BiH...

Milanović primio slovensku ministricu Fajon: Razgovaralo se o Schengenu, ali  i o BiH...

Milanović i Fajon razgovarali su o mogućnostima daljnjeg unaprjeđenja suradnje država, kao i o ulasku Hrvatske u euro područje i schengenski prostor za što predsjednik Milanović očekuje slovensku podršku..

VIDEO

Predsjednik Zoran Milanović u srijedu je primio slovensku ministricu vanjskih poslova Tanju Fajon s kojom je razgovarao o podršci Ljubljane na putu prema članstvu u Schengenu i eurozoni, te o situaciji u BiH.

Ured predsjednika predložit će nove mjere za inflaciju: 'Mjera se odnosi na 785.000 ljudi'
Ured predsjednika predložit će nove mjere za inflaciju:  'Mjera se odnosi na 785.000 ljudi'

Milanović i Fajon razgovarali su o mogućnostima daljnjeg unaprjeđenja suradnje dviju država, kao i o ulasku Hrvatske u euro područje i schengenski prostor za što predsjednik Milanović očekuje slovensku podršku, stoji u priopćenju iz ureda predsjednika.

Tema sastanka bila je i situacija na području jugoistočne Europe, prije svega u Bosni i Hercegovini. U kontekstu skorih izbora u toj državi, predsjednik Milanović je ministrici Fajon ponovio i obrazložio svoj stav kako je važno i nužno osigurati legitimnu zastupljenost sva tri konstitutivna naroda u toj zemlji, priopćeno je.

Profesorica o Sanji Musić Milanović: Ona je dobila što je htjela, na štetu jadnog djeteta
Profesorica o Sanji Musić Milanović: Ona je dobila što je htjela, na štetu jadnog djeteta

Milanović je izrazio zadovoljstvo potporom Slovenije u nastojanju da se BiH osigura status kandidata za Europsku uniju, što i sam zagovara, a dvoje političara razgovaralo je i o sigurnosnoj krizi koju je uzrokovala ruska agresija na Ukrajinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

VIDEO Skupocjenim BMW-om troje mladih sletjelo s ceste u Zagrebu: 'Odletjela je guma'
KAOS U ZAGREBU

VIDEO Skupocjenim BMW-om troje mladih sletjelo s ceste u Zagrebu: 'Odletjela je guma'

ZAGREB - Više mladih sudjelovalo je u lakšoj prometnoj nesreći sa skupocjenim BMW-om M2 oko 18:30 sati na Zagrebačkoj aveniji. Kako javlja naša čitateljica, vozač je nakon nesreće skinuo registrarske oznake na kojima piše 'ZG WANTED', a dodaje i da mu je odletjela desna stražnja guma. "Ugrozio je ostale sudionike u prometu u skupocjenom autu", kaže nam. Iz policije su nam potvrdili kako imaju informacija o nesreći, te kako nema ozlijeđenih osoba nego je nastala materijalna šteta.
'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...