News

Komentari 3

Miletić: Mostovi kandidati će u mandatu svaki vikend obilaziti sela, općine, gradove i otoke

Miletić: Mostovi kandidati će u mandatu svaki vikend obilaziti sela, općine, gradove i otoke

Vjeroučitelj iz Rijeke Marin Miletić rekao je i da izabrani zastupnici neće biti od onih koji zaboravljaju Istru i Kvarner odmah nakon izbora niti su im interes fotelje i funkcije

Nositelj liste Mosta nezavisnih lista za 8. izbornu jedinicu Marin Miletić u utorak je u Rijeci, predstavljajući kandidate s liste, obećao da će Mostovi zastupnici, budu li izabrani, svaki vikend tijekom mandata obilaziti sela, općine, gradove i otoke na području te izborne jedinice.

Vjeroučitelj iz Rijeke Marin Miletić rekao je i da izabrani zastupnici neće biti od onih koji zaboravljaju Istru i Kvarner odmah nakon izbora niti su im interes fotelje i funkcije.

Istaknuo je da će Mostovi zastupnici biti "pravi, autentični zastupnici Istre i Kvarnera".

- Nećemo biti oni koji zaboravljaju svoja obećanja i koji dva-tri tjedna prije izbora provode teatralna uhićenja niti ćemo se sjetiti ovršenih samo pred izbore - rekao je.

Naveo je da su na listi Mosta za 8. izbornu jedinicu mladi kojima je, kako je rekao, dosta duopola HDZ-a i SDP-a koji je uništio zemlju.

- Odbacujemo svako korištenje ideologije da bi se ljudi svađali, a oni na vlasti bogatili - dodao je.

- Hrvatska - zaključio je: 

- Nije zaslužila da ju se pljačka, da se ne brine o siromašnima, o radnicima i beskućnicima ni da obrazovanje služi kao poligon političkih obračuna.

Najčitaniji članci