Obavijesti

News

Komentari 13

Miljenko Žaja Krojf: Nisam kriminalac, jedem na potpis

Miljenko Žaja Krojf: Nisam kriminalac, jedem na potpis
1

Miljenko Žaja Krojf izbjegao je akciju 'Šok’. Kaže da je pošten čovjek kojeg policija već godinama maltretira bez razloga. Kaže da nema novaca

VIDEO

Ja nemam za hranu, a kamoli za drogu, požalio nam se Miljenko Žaja Krojf. Kaže da teško živi i trpi velike bolove. Dodatno mu se, tvrdi, pogoršalo stanje zbog natpisa da ga policija godinama veže uz kriminal: kamatarenje, iznude, drogu.
- Nikad me s drogom nisu uhvatili. Nikad me ni za što nisu osudili. Ja sam pošten čovjek, policija me godinama maltretira. Nemam pojma što su htjeli od mene u ovoj akciji 'Šok’ - rekao nam je Krojf telefonom iz Posušja u BiH. Neprestano je ponavljao kako nema novca. Toliko je siromašan da se nakon 10-ak minuta razgovora pobojao da je potrošio previše novca. U Posušju, kaže, ništa ne plaća. Zadužio se.
- Jede i pije sve na potpis - uvjeravao nas je njegov prijatelj Miro Đurišić Guga, a Krojf potvrdio.
Krojf kaže da je imao novca, ali da je sve prokockao kad je prodao neke stanove. Vilu u zagrebačkoj Dubravi, kaže, nije sagradio ni od droge ni od kamata. Kao i sav pošten narod, digao je kredit.
- Dužan sam 20 milijuna eura - priča Žaja Krojf. Ne boji se, kaže, da će ga ubiti zbog duga.
- Zbog takvih dugova se ljude ne ubija, ubijaju se samo sitni kokošari zbog sitnih dugova - poučio nas je Krojf pravilima “struke”.

POLICIJA ZNA TKO JE UBIO IVANU HODAK
Uskok ne želi potvrditi da su zaprimili zahtjev Amira Mafalanija da želi biti pokajnik. Iz izvora bliskih istrazi doznajemo kako im je Mafalani rekao tko je naručio ubojstvo Ivane Hodak. Naručitelj je, kako tvrdi Mafalani, moćan čovjek iz Zagreba. Naši izvori kažu i da su ubojstva Ivane Hodak i Ive Pukanića ipak povezana. Navodno ih povezuje isti naručitelj.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca