News

Komentari 37

Misa nakon tragedije u Splitu, ispred crkve dežurala policija

Misa nakon tragedije u Splitu, ispred crkve dežurala policija

Na misu u Velom Varošu došlo je 50-ak vjernika. Don Mihael Jelavić pozvao ih je na molitvu, jer je, kako je rekao, “molitva veza s Bogom, a jedino Bog može istinski promijeniti srca ljudi”

Don Mihael Jelavić održao je u četvrtak misu u župi Sv. Križa u Velom Varošu, podsjetivši 50-ak mahom starijih vjernika na tragediju koja se dogodila proteklog vikenda.

POGLEDAJTE VIDEO

Pozvao je župljane na molitvu, jer je “molitva veza s Bogom, a jedino Bog može istinski promijeniti srca ljudi”.

Kazao je i kako zakoni, represija, po tom pitanju mogu učiniti jako malo.

Ispred crkve Sv. Križa su, za svaki slučaj, dežurala dva policajca i njihova kolegica, iako nije bilo nikakve potrebe za osiguranjem....

Trostruki ubojica prebačen u Zagreb

Podsjećamo, Split i Hrvatsku proteklog je vikenda šokiralo trostruko ubojstvo.

VIDEO

Filip Zavadlav (25) iz Kalašnjikova je ubio troje ljudi u centru grada. Iz automatske puške Kalašnjikov ispalio je 36 metaka. Propucao je i automobil u kojem su bili ljudi.

Svoje žrtve je smaknuo jer su mu maltretirali brata zbog dugova, a prema svjedočenju majke, i njemu su prijetili zbog čega nije spavao i jeo.

Trenutno se nalazi u Bolnici za osobe lišene slobode u Zagrebu čeka na psihijatrijsko vještačenje, nakon što nije bio u stanju iznijeti obranu na Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu i proglašen je raspravno nesposobnim.

Najčitaniji članci