News

Komentari 26

Misterij na Visu: Nakon tri dana još se ne zna čija je krv i tko je ozlijeđen ulazio u automobile

Misterij na Visu: Nakon tri dana još se ne zna čija je krv i tko je  ozlijeđen ulazio u automobile

Navodno se počinitelj ozlijedio već pri prvoj akciji, a onda je tako razrezan nastavio tumarati ulicama ulazeći i u druge automobile. No, zanimljivo je da iz niti jednog automobila ništa nije ukradeno

Policija još traga za misterioznim počiniteljem koji je u Gradu Visu provalio u četiri vozila i za sobom ostavio krvavi trag u krugu od pola kilometra. Krvi je u četvrtak ujutro bilo oko četiri vozila, a tragova je bilo i u njihovoj unutrašnjosti. Svi su bili parkirani u neposrednoj blizini rive.

- Iz do sada obavljenih radnji utvrđeno je kako je počinitelj tijekom izvršenja kaznenog djela bio ozlijeđen - izvijestili su šturo u petak iz PU splitsko-dalmatinske. 

Kako neslužbeno doznajemo, pokraj jednog vozila pronađen je i krvavi nož.

Navodno se počinitelj ozlijedio već pri prvoj akciji, a onda je tako razrezan nastavio tumarati ulicama ulazeći i u druge automobile. No, zanimljivo je da iz niti jednog automobila ništa nije ukradeno. Iz jednog vozila nestao je GPS uređaj, ali nije sasvim jasno je li nestanak uređaja za navigaciju povezan s krvavim pohodom.

Neslužbeno saznajemo da je otisaka prstiju posvuda te da je skori završetak kriminalističke istrage vrlo izvjestan jer ipak je riječ o otoku na kojem nema puno žitelja i s kojeg i nije tako zgodno pobjeći u svako doba. Prema nekim informacijama, riječ je o "narkomanskom pohodu".

No u PU splitsko-dalmatinskoj ove misteriozne tragove po viškim ulicama shvatili su vrlo ozbiljno, pa su već u četvrtak poslali pojačanje kolegama na Vis. 

Zanimljivo je da proteklih dana nitko nije zatražio liječničku pomoć niti je prijavio bilo kakav oblik kaznenog djela u smislu napada. 

Krvave tragove u svojim vozilima prijavili su sami vlasnici, a pojedine nije ni provaljeno jer su, kako doznajemo, bili otključani.

Najčitaniji članci