News

Komentari 43

Opsadno stanje: U vozilima i po ulicama našli su tragove krvi, nitko nije tražio pomoć liječnika

Opsadno stanje: U vozilima i po ulicama našli su tragove krvi, nitko nije tražio pomoć liječnika

Navodno je tragova bilo u krugu od pola kilometra, a pokraj jednog vozila pronađen je i krvavi nož. Iz jednog automobila nedostaje uređaj za navigaciju, no u policiji nam nisu mogli potvrditi da je i taj slučaj povezan

Zbog tragova krvi u gradu Visu, po ulicama i u vozilima parkiranim na rivi i oko rive, u četvrtak je bilo sve puno policije no uzrok krvavim tragovima još nije utvrđen.

Kako doznajemo prva dojava o krvi na ulicama stigla je u devet ujutro. Kako bi se utvrdio uzrok misterioznim tragovima, za koje iz PU splitsko-dalmatinskoj navode da je riječ o tekućini nalik na krv, poslano je i pojačanje iz splitske policije. Tri vozila su ograđena policijskim trakama i zaštićena najlonima da se ne bi, zbog kiše koja je natapala otok, ne bi izgubili eventualni dokazni materijali.

Navodno je tragova bilo u krugu od pola kilometra, a pokraj jednog vozila pronađen je i krvavi nož. Iz jednog automobila nedostaje uređaj za navigaciju, no u policiji nam nisu mogli potvrditi da je i taj slučaj povezan s ostalim vozilima, uglavnom kombijima, u kojima je pronađena krv. Tragove krvi u svojim vozilima, prijavili su sami vlasnici. Prema nekim informacijama, u pitanju su "narkomanski poslovi".

Preda dosadašnjim informacijama, nitko nije zatražio liječničku pomoć niti je prijavio bilo kakav oblik kaznenog djela. Također, doznajemo, niti u jedano vozilo nije provaljeno. Očevid je u tijeku.

POGLEDAJTE što se događa s ilegalnim korištenjem tuđeg rada

Najčitaniji članci