Obavijesti

News

Komentari 25

Mladić (19) je nestao nakon božićnog izlaska u diskoteku

Mladić (19) je nestao nakon božićnog izlaska u diskoteku
1

Prema Nebojšinim kontaktima on je poslije izlaska u disku bio na području Capraga kod stadiona NK Metalac. U vrijeme nestanka je nosio crnu jaknu i crnu vunenu kapu

VIDEO

Sisačka policija traga za Nebojšom Milinovićem (19) iz Hrastelnice. Njega su zadnji put vidjeli u noći na subotu. Bio je u jednoj sisačkoj diskoteci u centru grada. 

- Nestanak je prijavio Nebojšin otac koji je naveo da je njegov sin na Badnjak iz kuće otišao sa prijateljima. Od njih se odvojio oko 3.30 sati na Božićno jutro i otišao u nepoznatom smjeru. Otad  se nije vratio kući niti se javlja na mobitel - priopćili su iz policije.

Prema izjavama prijatelja s kojima je dočekao Božić, skupina u kojoj je bio i nestali Milinović, bila je u ugostiteljskom objektu Gril u Kranjčevićevoj ulici,  a nakon toga oko 3.30 sati, napustili su lokal. Milinović se odvojio od društva u Prolazu  u središtu Siska udaljenom od diska stotinjak metara. Prema izjavama prijatelja s kojima je dočekao Božić, skupina u kojoj je bio i nestali Milinović, bila je u ugostiteljskom objektu Gril u Kranjčevićevoj ulici,  a nakon toga oko 3.30 sati, napustili su lokal. Milinović se odvojio od društva u Prolazu  u središtu Siska udaljenom od diska stotinjak metara.  Jedan od njegovih poznanika spominje kako ima nepotvrđene informacije da je oko 4 sata ujutro Milinović viđen na području Capraga naselja u neposrednoj blizini Stadiona NK Metalac. Što je tamo radio nije poznato, pogotovo jer je Caprag poprilično udaljen od njegove kuće u Hrastelnici.  

Roditelji ističu kako njihov Nebojša nije imao ni problema u obitelji, a niti u društvu te da nije imao razloga za odlazak od kuće. Policija je objavila opis mladića. Visok je oko 185 cm, slabije tjelesne građe, ovalnog lica, kestenaste boje kose i očiju, a bio je odjeven u crnu jaknu, tamnozelenu vestu i tamno zelene samt hlače, crne tenisice, dok je na glavi imao crnu vunenu kapu. Policija moli građane da ukoliko imaju bilo kakve informacije o nestalom Milinoviću  da obavijeste policiju na telefon 192.

Siščani strahuju za mladića jer im je još u sjećanju prošlogodišnja Božićna noć u kojoj  je, nakon polnoćke, 25-godišnji Željko Digula skočio s Novog nosta u Kupu i još uvijek nije pronađen. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Studentica mislila da je muči mamurluk, u bolnici je doživjela šok: 'Imaš još 12 mjeseci života'
OTKRILI JOJ KVRŽICU NA MOZGU

Studentica mislila da je muči mamurluk, u bolnici je doživjela šok: 'Imaš još 12 mjeseci života'

Ne mogu mi reći koliko mi je vremena ostalo, jer ne mogu napraviti biopsiju zbog pozicije tumora. Da odem na biopsiju, vjerojatno bi ostala paralizirana. Ne znam koliko mi je mjeseci ostalo, kaže Ella..
VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku
NEVRIJEME U SLAVONIJI

VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku

Hrvoje Mužević nedavno je preživio moždani udar, skinuo više od 50 kila, a njegova doga Darko prošlog tjedna osvajao je titule na Svjetskoj izložbu pasa