Obavijesti

News

Komentari 15

Mladić (25) iz Splita dosad zaradio milijune klađenjem

Mladić (25) iz Splita  dosad zaradio milijune klađenjem
1

Englezima sam uzeo oko 300.000 eura. Isplaćivali su mi dobitke uz upozorenje da igram sumnjive utakmice, kaže mladić Mario Milić (25) iz Splita

VIDEO

Splićanin Mario Milić (25) završio je srednju trgovačku školu, nema nijednog dana radnog staža, ali na svom računu ipak ima milijune kuna. Ovaj profesionalni kladioničar sedam godina zarađuje goleme svote klađenjem najviše na nogomet, tenis i košarku.
- U klađenje me uveo pokojni prijatelj Živko Kaćunić zvani Mesar, koji mi je posudio 40.000 kuna. Oplodio sam ih s nekoliko milijuna - kaže mladić, koji je prije nekoliko godina uspio kupiti dva stana u središtu Splita. Kaže kako radi po 12 sati na dan te da je ovo težak posao. Zbog velikih dobitaka zovu ga Car, no našao se i na meti hrvatskih i engleskih “bookmakera”.
- Tužim kladionicu Derby jer ne žele isplatiti 260.000 kuna. Sa Stanley betom se sporim oko 250.00 kuna, a sad mi je i engleska net-kladionica Sporting bet zabranila klađenje.
- Englezima sam uzeo oko 300.000 eura. Isplaćivali su mi dobitke uz upozorenje da igram sumnjive utakmice, no prije dva mjeseca optužili su me da širim igračku mrežu. Čak su mi zaprijetili likvidacijom - kaže Milić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...