Obavijesti

News

Komentari 120

Mladić je tek na samrti otkrio tko ga je mučio prije 14 godina

Mladić je tek na samrti otkrio tko ga je mučio prije 14 godina
8

SAD: Robbie (21) je u videu otkrio da ga je 1998. silovao te poslije zavezao za drvo i zapalio 13-godišnji dječak. Robbie je umro od tumora koji je dobio od ozljeda

VIDEO

Nasilnik je Robbieja Middletona na njegov osmi rođendan zavezao za drvo i živog zapalio. Dječak je čudom preživio s teškim opeklinama 3. stupnja na 99 posto tijela. Tijekom života prošao je 200 operacija i nebrojene terapije, no preminuo je nekoliko tjedana prije 21. rođendana od tumora koji liječnici pripisuju teškim ozljedama. No, preuranjena smrt otkrila je tko je napadač, piše Daily Mail.

Odvjetnik okruga Montgomery David Walker rekao je kako je sada jasno da je Don zapalio dječaka kako ne bi progovorio o silovanju

U zastrašujućem videu od 17 minuta koji je snimljen nedugo prije smrti, Robbie je otkrio tko je čovjek za kojeg vjeruje da ga je mučio u Splendori u Teksasu 1998. godine. Rekao je i da ga je isti čovjek silovao dva tjedna prije paljenja, a riječ je o tada 13-godišnjem susjedu Donu Collinsu. 

Robbie je rekao kako su strahote koje je proživio učinjene kako bi šutio. Policija je odmah našla Collinsa, danas 27-godišnjeg seksualnog prijestupnika. Sada mu sude i za teško ubojstvo. Unatoč činjenici da je zločin počinio kao dijete, sudit će mu kao odraslom. Odvjetnik okruga Montgomery David Walker rekao je kako je sada jasno da je Don zapalio dječaka kako ne bi progovorio o silovanju.

Robert Ray Middleton slavio je osmi rođendan 29. travnja 1998. godine. Toga dana sreo je susjeda Dana Collinsa na puteljku nedaleko njihovih kuća u Splendori. Dva tjedna ranije sreli su se na istom mjestu, a Collins je Robbieja omamio plinom i silovao. Robbie je u izjavio rekao kako se nakon što se onesvijestio ničega ne sjeća. Majka je prepričala strahotu toga dana.

- Sva kosa mu je bila spaljena, a koža visjela oko gležnjeva. Nešto kasnije sam otišla do drveta gdje se sve dogodilo. Na kori stabla bio je obris Robbiejeva tijela - rekla je. 

Don Collins je 2001. godine osuđen za seksualni napad, a presuda za paljenje tek se očekuje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 120
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario
POKUŠALI JE REANIMIRATI

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario

Oko 10.20 sati dobili su dojavu starije žene koja je rekla da ju je muškarac odgurnuo na ulici, nakon čega je pala, a njenog psa je udario nogom. Ubrzo joj je pozlilo te je preminula nakon reanimacije
Nova opcija za Plenkovića: S Vučemilović, Zurovcem i DP-om ima većinu bez SDSS-a i manjina
JE LI SLOŽIO KRIŽALJKU?

Nova opcija za Plenkovića: S Vučemilović, Zurovcem i DP-om ima većinu bez SDSS-a i manjina

Kako saznajemo, Vesna Vučemilović je i prije odluke predsjedništva Suverenista da ne idu s HDZ-om, dala potporu koaliciji HDZ-a i DP-a. Zurovec također ima drugačiji stav od svoje stranke i nije protiv HDZ-a.