Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Mladić pretučen u Zadru: 'Mog su brata zamijenili za mene...'

Pretučeni P. F. je identični brat blizanac N. F., momka koji je u Zadru organizirao prosvjed protiv nasilja u slučaju Darka Kovačevića zvanog Daruvarac

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
77 komentara

Rano jutros, u 5.40 sati, P. F. (30) je krenuo na posao na bauštelu. Na zadarskom Narodnom trgu napala su ga dvojica. Tukli su ga i cipelarili. Bacili su ga na pod, on je rukama štitio glavu, a dvojica su ga nastavila tući nogama.

P. F. je identični brat blizanac N. F., momka koji je organizirao prosvjed protiv nasilja u slučaju Darka Kovačevića zvanog Daruvarac, odnosno zaštite njegove žrtve, 18-godišnje djevojke koju je brutalno pretukao.

OSUMNJIČEN 19-GODIŠNJAK U Vodicama je teško ozlijeđen mladić, imao obilježja Dinama

- Pretukli su ga jer su mislili da sam ja, nas dvoje izgledamo potpuno isto, kaže N. F.

- Brat mi je još u bolnici, na Hitnom prijemu je od jutra kad sam ga vidio pred zgradom bez šlapa i pretučenog. Tu dvojicu može biti sramota za puno stvari, a sad su još napali mog brata i to njih dvojica njega jednog. Policija ih od jutra traži.

Iz zadarske policije su nam potvrdili događaj, ali ništa više od toga nisu htjeli otkriti. Zaprimili smo dojavu i događaj je u obradi.

- Izvidi nisu javno objavljivi, kazali su nam u zadarskom Operativno komunikacijskom centru.

VIDEO: IŽIVLJAVANJE U SLATINI 'Razbili su mi bocu na glavi i udarali me čime god su stigli'

- Saznali su očito gdje živim i napravili mi sačekušu. Nažalost, stradao je moj brat koji je išao na posao. Ne mogu vam niti reći kako se osjećam, toliko se svega dogodilo. Želim samo da se toj bandi stane na kraj, kaže N. F.

Možda vas zanima i ovo:
Message