News

Komentari 15

Mladić zbog kojeg su napali policajce u Kozari putevima se sad i sam predao policiji...

Mladić zbog kojeg su napali policajce u Kozari putevima se sad i sam predao policiji...

Dvojica napadača ubrzo su privedena nakon što ih je policija uspjela identificirati, a na kraju se 21-godišnjak predao sam, kao i četvrti sudionik incidenta

Mladi Bajram M. (21) zbog kojeg je prošlog tjedna u Kozari putevima došlo do napada na policajce, predao se policiji, javlja Telegram.

POGLEDAJTE VIDEO:

Podsjećamo, policija ga je željela privesti, no potom su ih napali njegovi prijatelji, srušili ih i krenuli udarati, a jedan je policajac ispalio četiri hica u zrak kako bi odbio daljnji napad. Dvojica napadača ubrzo su privedena nakon što ih je policija uspjela identificirati, a na kraju se 21-godišnjak predao sam, kao i četvrti sudionik incidenta.

-  9. prosinca 2020. godine oko 14 sati u Zagrebu u Ulici III. Kozari put II. odvojak, policijski su službenici tijekom obavljanja poslova u službenoj odori na ulici uočili trojicu muškaraca te su im prišli i započeli sa službenom policijskom radnjom "provjere identiteta" nad 21-godišnjim državljaninom Republike Srbije. Rekli su mu da mora poći s njima u službene prostorije, a na što je on i pristao nakon kraćeg negodovanja. Ostala dvojica osumnjičenika su odmah nakon toga, s namjerom sprječavanja policijskih službenika u obavljanju službene radnje nad 21-godišnjim državljaninom Srbije, s leđa prišli policijskim službenicima  te ih fizički napali - izvijestila je policija.

Sumnja se da su 27-godišnji A.B. i 21-godišnji M.M., državljanin BiH koji privremeno radi u Hrvatskoj, nasrnuli na policajce s leđa. Počeli su ih udarati rukama i nogama. Zatim se tom napadu na policajce, tvrdi tužiteljstvo, priključio i sam mladić kojeg su išli provjeriti.

Kako piše Telegram, na mjestu događaja se tad nalazila i jedna policijska službenica koja nije ozlijeđena.

 

Najčitaniji članci