News

Komentari 0

Muškarac (63) u BiH spašavao malo mače iz bunara pa je on upao: Spasili su ih vatrogasci

Muškarac (63) u BiH spašavao malo mače iz bunara  pa je on upao: Spasili su ih vatrogasci

U Modriči u Bosni i Hercegovini vatrogasci su iz bunara izvukli muškarca koji je tamo upao dok je spašavao male mače koje je upalo u bunar.

Muškarac S.J. (63) u Modriči (BiH) pokušao je spasiti malo mače koje je upalo u bunar. No, uskoro su vatrogasci morali njega spašavati iz bunara dubokog 15 metara. 

Pri padu u bunar zadobio je ozljede pa su ga prevezli u u bolnicu Sveti Apostol Luka u Doboj.

– Dojavu da se dogodila nesreća dobili smo u ponedjeljak oko 17.28 sati, rečeno nam je da je u presušeni bunar obiteljske kuće upao muškarac koji je pokušavao spasiti mače. Brzo smo reagirali i za manje od pet minuta bili smo na mjestu nesreće. Odmah smo započeli spašavanje čovjeka koji je bio svjestan i komunicirao s nama – rekao je Žarko Cvijanović, voditelj smjene Teritorijalne vatrogasne jedinice Modriča.

Muškarca iz bunara spašavao je vatrogasac koji se spustio do ozlijeđenog u bunar. Zajedničkom koordinacijom s vatrogascima koji su bili gore uspio je spasioca mačaka izvući iz bunara. Obitelj čija je mačka bila je sretna što je sve dobro završilo, zahvalili su se muškarcu koji je učinio humano djelo u spašavanju njihovog ljubimca, ali im je žao što se dogodila nesreća koja je mogla završiti tragično. Zahvalili su se i vatrogascima na profesionalnom radu i njihovoj spremnosti da u svakoj nevolji pomognu drugima.

Najčitaniji članci