News

Komentari 2

Na Jadranu sunčano, na sjeveru i u gorju kiša. HAK upozorava: Mokri kolnici, mogući su odroni!

Na Jadranu sunčano, na sjeveru i u gorju kiša. HAK upozorava: Mokri kolnici, mogući su odroni!

Vjetar povremeno umjeren jugozapadni i zapadni, a na Jadranu i jugo. Najviša dnevna temperatura uglavnom od 16 do 21 stupanj Celzijev. Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama

Djelomice, na srednjem i južnom Jadranu i pretežno sunčano, a uz više oblaka mjestimična kiša ili poneki pljusak mogući su ponajprije u gorju, unutrašnjosti Dalmacije i na sjevernom Jadranu, te još ujutro na istoku, prognozira za ponedjeljak Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vjetar povremeno umjeren jugozapadni i zapadni, a na Jadranu i jugo.

Najviša dnevna temperatura uglavnom od 16 do 21 stupanj Celzijev.

HAK: Kolnici su mjestimice mokri, ponegdje ima i magle

Kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni i skliski u Slavoniji, Baranji, Gorskom kotaru, Hrvatskom primorju, Lici i Dalmaciji, javlja Hrvatski autoklub (HAK) i upozorava da su mogući odroni te da ponegdje ima i magle.

Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama. Zastoji su na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj između čvorova Zaprešić i Jankomir, u zoni radova i dvosmjernog prometa u smjeru Jankomira, kolona je oko tri km.

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče od 25. travnja u 7 sati do 1. lipnja zatvoren je izlazni krak čvora Karlovac samo iz smjera Splita i Rijeke u smjeru Grada Karlovca, zbog radova. Obilazak: čvor Novigrad-DC541-Kučevice-Netretić-Donje Stative-Ulica Borlin-Grad Karlovac. Vozila koja dolaze iz smjera Zagreba prema Karlovcu te koja se uključuju na autocestu A1 u smjeru Rijeke, Splita i Zagreba mogu koristiti čvor Karlovac neometano.

Večeras od 22 sata do 5 sati ujutro zbog radova na autocesti A7 Rupa-Rijeka-Žuta Lokva povremeno će zaustavljati promet u maksimalnom trajanju do 15 minuta između čvorova Draga I Sveti Kuzam u tunelima Draga i Sveti Kuzam.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Najčitaniji članci