Obavijesti

News

Komentari 0

Na novoj autocesti pao zid te oštetio tri automobila

Na novoj autocesti pao zid te oštetio tri automobila
4

U petak oko 20.15 sati na novootvorenoj dionici autoceste Osijek - Đakovo vjetar je odlomio dio zvučnog zida. U nesreći nije bilo ozlijeđenih

VIDEO

Puhao je jak vjetar te je odlomio dio zida uz autocestu. Taj dio je ležao gotovo na polovici prometnice. Bio je mrak i bilo je jako teško vidjeti da je nešto na cesti, rekao nam je B.M. iz Osijeka.
- Dva automobila su naletjela na dio konstrukcije te su se zaustavili uz cestu pokušavajući upozoriti ostale vozače mahanjem upaljenim zaslonima na mobitelima. Uspio sam malo usporiti, ali svejedno sam naletio na prepreku - kaže nam M.B.
- Srećom, nitko nije ozlijeđen, ali je materijalna šteta na automobilima poveća. Nije mi jasno kako je taj dio završio na cesti jer je jako težak i radnici ga, unatoč trudu, nisu uspjeli maknuti. Na kraju ga je ipak netko uklonio s ceste - rekao je čitatelj.
- U petak oko 20.15 sati, na 61. kilometru autoceste Osijek - Đakovo, tri automobila naletjela su na elemente zvučnog zida koji se odlomio te pao na cestu usred jakog vjetra. Šteta na automobilima je oko 2000 kuna, a nitko nije ozlijeđen - rekli su nam iz Policijske uprave osječko-baranjske.
- Srećom nije bilo žrtava. Odmah smo naložili izvođaču radova da sanira zid. Vozačima oštećenih automobila nadoknadit ćemo štetu na njihovim vozilima - rekla nam je glasnogovornica Hrvatskih autocesta Alenka Dučić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...
Tuga u Makarskoj nakon smrti susjede Milke (73): 'Brinula se o sinu, tko će sada njemu pomoći'
UHITILI MUŠKARCA (40)

Tuga u Makarskoj nakon smrti susjede Milke (73): 'Brinula se o sinu, tko će sada njemu pomoći'

Muškarca (40) priveli su zbog izazivanja smrti iz nehaja. On je verbalno napao Milku B. (73) ispred zgrade, a potom ju i odgurnuo. Žena je potom preminula nakon što joj je pozlilo