Obavijesti

News

Komentari 10

Najdraži mu je 24sata: Štene retrivera obožava gledati TV

Najdraži mu je 24sata: Štene retrivera obožava gledati TV
5

Zen je štenac koji nema sekunde mira, ali je netremice odgledao cijeli filmić o sebi, dugačak minutu i pol. Čim je video završio, on je ustao i otišao svojim putem

VIDEO

Moj zlatni retriver Zen bio je na čuvanju kod susjede, a ona ga je snimila kamerom kako se igra. Kasnije sam mu iz zezancije na TV-u pokazao video snimku, a on se ‘zalijepio’ za TV i odgledao do kraja. Nisam mogao vjerovati!, kazao nam je Zenov vlasnik Ante K. (35) iz Zagreba.

Zen je štenac koji nema sekunde mira, ali je netremice odgledao cijeli filmić o sebi, dugačak minutu i pol. Čim je video završio, on je ustao i otišao svojim putem - kazao je Ante.

Kaže da je nakon filmića Zen krenuo gledati i crtiće te da voli gledati djecu, koju inače obožava, a da u posljednje vrijeme baci oko i na TV vijesti 24 sata. Sviđa mu se što su vijesti kratke, dinamične i imaju bogatu zvučnu podlogu. Naš nam je vjerni gledatelj donio u zubima i svježi primjerak novina čim smo mu došli u posjet u Bibinjama kod Zadra, kamo je s vlasnicima došao na dva tjedna odmora. TV najčešće gleda ujutro, dok je još snen. Ante je prije Zena imao zlatnog retrivera Balta. On je uginuo prije mjesec dana s 14 godina starosti. Odmah je krenuo u potragu za novim retriverom jer obožava tu pasminu.

- Uzalud sam ga tražio po svim uzgajalištima po zemlji i na kraju sam ga našao u uzgajalištu u Karlovcu. Bio je zadnji u leglu jer ga petogodišnja kći vlasnice nije htjela nikome dati. No očito je procijenila da će tu biti u dobrim rukama. I tako je Zen došao kod nas. Miroljubiv je, voli djecu i ljude i potpuno je socijaliziran, i s drugim psima i s ljudima, ali je kao i svaki štenac živahan i nikad ne miruje. Kuća nam je puna veselja - kaže Ante.     

Igra, TV, igra, TV

Nakon što nas je upoznao i poigrao se, odmah se bacio pred ekran. Video na kojem Zen gleda sebe pogledjte u video vijestima 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...