News

Komentari 10

Najdraži mu je 24sata: Štene retrivera obožava gledati TV

Najdraži mu je 24sata: Štene retrivera obožava gledati TV

Zen je štenac koji nema sekunde mira, ali je netremice odgledao cijeli filmić o sebi, dugačak minutu i pol. Čim je video završio, on je ustao i otišao svojim putem

Moj zlatni retriver Zen bio je na čuvanju kod susjede, a ona ga je snimila kamerom kako se igra. Kasnije sam mu iz zezancije na TV-u pokazao video snimku, a on se ‘zalijepio’ za TV i odgledao do kraja. Nisam mogao vjerovati!, kazao nam je Zenov vlasnik Ante K. (35) iz Zagreba.

Zen je štenac koji nema sekunde mira, ali je netremice odgledao cijeli filmić o sebi, dugačak minutu i pol. Čim je video završio, on je ustao i otišao svojim putem - kazao je Ante.

Kaže da je nakon filmića Zen krenuo gledati i crtiće te da voli gledati djecu, koju inače obožava, a da u posljednje vrijeme baci oko i na TV vijesti 24 sata. Sviđa mu se što su vijesti kratke, dinamične i imaju bogatu zvučnu podlogu. Naš nam je vjerni gledatelj donio u zubima i svježi primjerak novina čim smo mu došli u posjet u Bibinjama kod Zadra, kamo je s vlasnicima došao na dva tjedna odmora. TV najčešće gleda ujutro, dok je još snen. Ante je prije Zena imao zlatnog retrivera Balta. On je uginuo prije mjesec dana s 14 godina starosti. Odmah je krenuo u potragu za novim retriverom jer obožava tu pasminu.

- Uzalud sam ga tražio po svim uzgajalištima po zemlji i na kraju sam ga našao u uzgajalištu u Karlovcu. Bio je zadnji u leglu jer ga petogodišnja kći vlasnice nije htjela nikome dati. No očito je procijenila da će tu biti u dobrim rukama. I tako je Zen došao kod nas. Miroljubiv je, voli djecu i ljude i potpuno je socijaliziran, i s drugim psima i s ljudima, ali je kao i svaki štenac živahan i nikad ne miruje. Kuća nam je puna veselja - kaže Ante.     

Igra, TV, igra, TV

Nakon što nas je upoznao i poigrao se, odmah se bacio pred ekran. Video na kojem Zen gleda sebe pogledjte u video vijestima 24sata.

Najčitaniji članci