Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
8 komentara

'Najusamljeniji pas' ima dom: Šest godina je nitko nije htio...

Nakon što je zadnjih 6 godina provela po kavezima životinjskih azila i bila odbijena 18.000 puta, pas Freya, poznata i kao 'najusamljeniji pas u Velikoj Britaniji' pronašla je dom...

Foto: Pixabay/Merseyside Police
8 komentara

Freya je šestogodišnja 'stafordica' koja je osvojila srca nacije prošlog mjeseca kada su mediji prenijeli njenu tužnu priču kako je cijeli život provela po kavezima, prenosi Mirror. Dobila je nadimak "najusamljeniji pas u Britaniji" jer je odbijena čak 18 tisuća puta.

Naime, toliko ljudi je prošlo kroz azil u Liverpoolu u kojem je bila smještena, ali je nitko nije htio. Osoblje azila nikad nije izgubilo nadu, ali su se bojali da jadna Freya nikad neće pronaći svoj dom. Freya boluje od epilepsije i svim udomiteljima je to predstavljalo velik problem.

Došla je u azil kada je imala samo šest mjeseci i unatoč velikom broju posjetitelja (18,720) nitko se nije zanimao za nju zbog epilepsije. Osoblje je čak otvorilo i njenu Facebook stranicu na kojoj ima 7000 pratitelja kako bi je pokušali udomiti.

Nakon što je priča dospjela u medije, Freya je dobila nekoliko ponuda

Američki redatelj Michael Bay joj je ponudio i filmsku ulogu u njegovom posljednjem filmu, Transformers V: Posljednji Vitez nakon što je vidio njenu priču na Twitteru.

Jednog dana, Ray i Jackie Collins iz Manchestera, došli su posjetiti Freyu nakon što su čitali o njoj na internetu i zaljubili se na prvi pogled. Pristali su je odvesti kući.

Tri tjedna je prošlo otkad je Freya novi član obitelji Collins, a njihova druga dva psa Teddy i Joanie prihvatili su je s oduševljenjem.

- Bilo je očito od prve sekunde da Ray i Jackie imaju posebnu vezu s Freyom. Odmah su shvatili njene potrebe i surađivali s nama proteklih nekoliko tjedana. Imaju već dva psa koje su također udomili i znamo da će biti dio stabilne obitelji u kojoj će biti voljena. Jako smo sretni zbog nje - poručilo je osoblje azila.

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message