Obavijesti

News

Komentari 48

Nakon dodatnih radova Žičara Sljeme opet radi: Za dodatnih 20 kuna primit će i vaš bicikl

Nakon dodatnih radova Žičara Sljeme opet radi: Za dodatnih 20 kuna primit će i vaš bicikl

Biciklistima će uz voznu kartu biti dostupna dodatna karta za prijevoz bicikla u iznosu od 20 kuna u jednom smjeru. U jednoj gondoli moguć je prijevoz dvije osobe i dva bicikla

Žičara Sljeme ponovno je od danas otvorena, nakon privremenog prekida uslijed najavljenih radova na dodatnom smanjenju buke, uz novo radno vrijeme i mogućnost prijevoza bicikala, priopćila je ZET-ova Služba za odnose s javnošću.

POGLEDAJTE VIDEO: Vožnja žičarom

Pokretanje videa ...

S obzirom na toplije vrijeme i sve dulje dane, što će sigurno potaknuti sve veći broj građana i gostiju Zagreba da žičarom krenu na Sljeme i uživaju u aktivnostima na otvorenom, novo radno vrijeme žičare bit će radnim danom od 10 do 19 sati, a vikendom, blagdanima i praznicima od 9 do 19 sati.

Također, osluškujući potrebe i prijedloge biciklista, kako rekreativaca tako i profesionalaca, koji su iskazali izniman interes za prijevoz bicikala žičarom, ta će usluga biti omogućena od subote, 16. travnja, navodi se u priopćenju. Biciklistima će uz voznu kartu biti dostupna dodatna karta za prijevoz bicikla u iznosu od 20 kuna u jednom smjeru. U jednoj gondoli moguć je prijevoz dvije osobe i dva bicikla.

Izračunali smo: Obitelj s dvoje djece mlađe od 15 godina vožnju žičarom će platiti i do 310 kuna
Izračunali smo: Obitelj s dvoje djece mlađe od 15 godina vožnju žičarom će platiti i do 310 kuna

Putnici koji u gondolu ulaze s biciklima obvezni su obratiti pozornost kako prilikom vožnje žičarom ne bi oštetili opremu ili ugrozili ostale korisnike. Iz ZET-ove Službe za odnose s javnošću pozivaju i sve ostale sugrađane, kao i posjetitelje, da dođu na žičaru i dožive Zagreb "kao da im je na dlanu".