Obavijesti

News

Komentari 4

Nasilna braća iz BiH policajce su gađali vazama sa cvijećem

Nasilna braća iz BiH policajce su gađali vazama sa cvijećem

Nakon što je policija na području Gacka (BiH) dobila dojavu o nasilju u obitelji došla je do kuće u kojoj su zatekli tri brata. Kad su ih oni ugledali počeli su ih vrijeđati, a onda i bacati vaze sa cvijećem na njih

Muškarac O.G. iz Gacka (BiH), od prije poznat policiji, jer je prije godinu i pol dana zapalio automobil tadašnjeg zamjenika načelnika Policijske uprave Trebinje u noći subota na nedjelju je u obiteljskoj kući napao svoga oca, a potom i policajce koji su došli na intervenciju.

Pola sata iza ponoći u nedjelju policija u Gacku zaprimila je dojavu o nasilju u obitelji, nakon čega je ophodnja izašla na mjesto prijave i ispred kuće zatekli su tri brata, od kojih su dvojica odmah počeli vrijeđati i omalovažavati policiju, dok je treći brat samo šutio.

Pijan vozio kod Zadra, a onda policajcima vikao da će ih ubiti
Pijan vozio kod Zadra, a onda policajcima vikao da će ih ubiti

Kako bi spriječili policajce da priđu kući braća su na policiju počela bacati vaze sa cvijećem kojih je bilo svugdje oko kuće. Policajci su se morali skloniti i zaštiti kako ne bi bili ozlijeđeni. To braći nije bilo dovoljno pa je jedan od njih uzeo metalnu šipku i nastavio prijetiti policiji.

Napali policajce u Vukovaru, a jednog udarili šakom u glavu: Sad su u istražnom zatvoru
Napali policajce u Vukovaru, a jednog udarili šakom u glavu: Sad su u  istražnom zatvoru

- Poslije nekog vremena nasilna braća su kuću, pa su ih policajci uhitili. Alkotestom je utvrđeno da su pijani - rečeno je u Policijskoj upravi Trebinje. Protiv braće je tužitelj je naložio ispitivanje zbog kaznenih djela nasilje u obitelji i napada na službene osobe.