News

Komentari 14

Nasilnik u Varaždinu tukao suprugu i zarobio je u stanu

Nasilnik u Varaždinu tukao suprugu i zarobio je u stanu

Muškarac je uhićen i osumnjičen da je učestalo fizički napadao, vrijeđao i omalovažavao svoju suprugu, spriječio ju da izađe iz stana, razbio mobitel i prijetio da će je ubiti

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 22. siječnja 2020. provelo prvo ispitivanje uhićenog 37-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela nasilja u obitelji, pokušaja teške tjelesne ozljede i protupravnog oduzimanja slobode.

Postoji osnovana sumnja da je 37-godišnjak od svibnja 2019. do 21. siječnja 2020. u stanu u Varaždinu, učestalo grubo vrijeđao, omalovažavao i fizički napadao svoju suprugu te joj prijetio da će ju ubiti.

Osnovano se sumnja da je 21. siječnja 2020. zaključao vrata stana i fizički spriječio svoju suprugu da izađe iz stana te joj razbio mobitel, a potom joj udarcima nanio tjelesne ozljede.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 37-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i počinjenja kaznenog djela kojim prijeti.

Najčitaniji članci