Obavijesti

News

Komentari 58

Edi Mišić je s pažnjom gledao video iskapanja Selenina tijela

Edi Mišić je s pažnjom gledao video iskapanja Selenina tijela
6

Suđenje Ediju Mišiću za brutalno ubojstvo Meksikanke Selene Macedo u kolovozu 2012 godine., nastavljeno je prikazivanjem stravičnih video materijala iz istrage

VIDEO

U nastavku suđenja Ediju Mišiću za ubojstvo Meksikanke Selene Graciano Macedo prikazane su potresne video snimke iz kriminalističke istrage od 23. do 26. kolovoza 2012. godine. Tijelo nesretne djevojke pronađeno je 150 metara zapadno od marjanskog vrha Telegrin, a dva dana ranije nađen je ruksak ubojice te neke od Seleninih stvari. 

Prema snimkama od 23. kolovoza, policija je na južnim padinama Marjana pronašla Seleninu desnu japanku, okrvavljeni ručnik, šešir te komade crne trake, a dan kasnije u starom suhozidu nađen je ruksak s njezina dva fotoaparata, kuhinjskim nožem, okrvavljenim crveno crnim dresom nogometnog kluba Milan, sendviči, ljepljive trake i drugo. 

Brat nije mogao gledati stravične snimke

Neposredno prije prikazivanja video materijala, okupljenima u velikoj dvorani Županijskog suda u Splitu, među kojima je i Selenin brat Emanuel, predočeni su brojni predmeti iz istrage. Tijekom prikazivanja videa od 25. kolovoza, gdje su prikaze sve faze iskapanja tijela, Edi Mišić je sve sa zanimanjem pratio dok se brat ubijene djevojke slomio. Policija je, kako se vidjelo na snimci, pronašla njezine kupaće gaćice, remen fotoaparata, a pod slojem granja borovih iglica, zemlje i kamenja i njezino tijelo. Djevojka je bila obnažena do pasa, a vrat joj je bio prerezan. 

Za to vrijeme Selenin brat je gledao u pod, a Mišić je netremice i bezizražajna lica s velikom pažnjom promatrao snimku. 

Sudsko vijeće, predvođeno sucem Vladimirom Živaljićem, potreseno je gledalo snimku, kao i poprilično popunjena dvorana. 

Tužitelji traže 40 godina zatvora

Suđenje Ediju Mišiću (29) koji je optužen za brutalno ubojstvo Meksikanke Selene Graciano Macedo (31) na Marjanu, je počelo 8. svibnja. Tada su saslušali četvero ljudi među kojima su bili brat ubijene Selene te otac Edija Mišića. 

U međuvremenu je u javnost izašao i zaključak neurologinje koja je na temelju liječničke dokumentacije vještačila Mišića. Zaključila je da je Mišić bio ubrojiv odnosno da ciste nađene na njegovom mozgu nisu utjecale na sposobnost njegovog rasuđivanja.  

Tužitelji za Mišića, podsjetimo, traže kaznu od 40 godina zatvora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina
POGLEDAJTE VIDEO

Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina

U Nacionalnom parku Plitvička jezera, nakon više desetljeća, krajem travnja primijećen je suri orao. Ptica je strogo zaštićena i kritički ugrožena

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Za superluksuznu rusku jahtu Royal Romance stigle 4 ponude: Pravi vlasnik i dalje se skriva...
NA VEZU JE U TROGIRU

Za superluksuznu rusku jahtu Royal Romance stigle 4 ponude: Pravi vlasnik i dalje se skriva...

Plus+ Iako je jahta Royal Romance plombirana do kraja svibnja, Ukrajinci su je oglasili. Dok se pravi vlasnik skriva, megajahta koja je izlistana na 101. mjestu u svijetu po količini luksuza, nalazi se u trogirskoj marini