News

Komentari 32

Natjerao pravnike da prodaju Vegetu u trgovačkim centrima

Natjerao pravnike da prodaju Vegetu u trgovačkim centrima

Radna akcija: Novi šef Podravke Zvonimir Mršić smatra da bi ljudi iz administracije trebali više pridonijeti tijekom uskrsne šoping manije

Mislio je, mislio, novi predsjednik uprave Podravke kako promovirati tvrtku. I smislio! U maniri profesora Baltazara, SDP-ovac Zvonimir Mršić preraspodijelio je radne snage.

Iduća tri vikenda, uključujući petak, administracija će u trgovačke centre. Tajnice, inženjeri, tehnolozi, pravnici i ostali zaposleni u upravnoj zgradi promovirat će Podravkine proizvode u dućanima. U internom dopisu stoji da je odluka donesena kako bi svi pridonijeli što boljem plasmanu proizvoda tijekom preduskrsnje šoping manije.

- Većina zaposlenika negoduje i podsmjehuje se. Mislimo da je sve navrat-nanos jer smo imali samo prijepodne za sanitarni pregled - rekao je zaposlenik koji je želio biti anoniman.

Posao više od 200 podravkaša bit će dijeljenje krpa, poticanje kupaca da uzmu njihove proizvode i punjenje polica trgovina.

Iz Podravke kažu da je riječ o dobrovoljnom radu te je većina iz marketinga i prodaje. Dodaju i kako će zauzvrat dobiti slobodne dane te da će im iskustva s terena koristiti u poslu.

- Odredba nije obvezujuća, no tko će šefu reći ne, pogotovo ako su nas preporučili i tek onda nam rekli - dodao je zaposlenik.

Najčitaniji članci