News

Komentari 95

'Nemam veze s betoniranjem u Kožinu, ne znam tko ga izvodi. Nije to moja privatna plaža'

'Nemam veze s betoniranjem u Kožinu, ne znam tko ga izvodi. Nije to moja privatna plaža'

Nakon što su mediji prije nekoliko dana objavili vijest o betoniranju privatne plaže ispred vile Luke Modrića u Kožinu oglasio je i slavni hrvatski nogometaš

Luka Modrić je demantirao da ima ikakve veze sa betoniranjem plaže ispred svoje vile u Kožinu, piše Index 

'Luka Modrić izričito tvrdi da nije investitor te da nije u bilo kakvoj drugoj vezi sa betoniranjem plaže u naselju Kožin u blizini Zadra. Također, nije mu poznata informacija tko izvodi betoniranje plaže koja nije njegova privatna plaža, već se samo nalazi u blizini njegove nekretnine'

Podsjetimo, u srijedu ujutro postavljene su kamene ploče na betonsku podlogu uz samo more. Radnici koji su to radili brzo su nestali, ostavivši beton da se stvrdne. Iza njih ostale su ploče koje strše desetak centimetara iznad ostalog kamena.

- Tu će Luka Modrić ozlijediti nožne prste ovog ljeta, komentirali su mještani zaustavljene radove na pomorskom dobru u mjestu Kožino kraj Zadra, ispred kuće u kojoj naš slavni nogometaš ima nekoliko stanova.

Lučka kapetanija bez komentara. Nisu nikog zatekli i poslat će izvještaj

Kad smo pitali građevince s okolnih gradilišta izvode li oni radove, no rekli su da nemaju ama baš ništa s njim.

Ni inspektor Lučke kapetanije Nedjeljko Sjauš nije zatekao nikog na terenu. Rekao nam je da će podnijeti izvještaj, ali da nam ne može reći što će napisati jer po ustroju ministarstva ne smije razgovarati s medijima, a za to su zaduženi u Ministarstvu mora.

Lučka uprava: Nije u našoj nadležnosti

Davor Škibola iz Lučke uprave rekao je da je ingerencija ili Lučke kapetanije ili građevinske inspekcije, a da njihova nije.

- Riva je na tom mjestu nasuta prije više od 15 godina, a netko je bio tako dobar da je o svom trošku oplemeni skupim kamenom, ugradi prikladnu rasvjetu i posadi cvijeće. Nitko od nadležnih u dva i pol kilometra dugu kožinsku obalu nije uložio nikad ni metra, a mi smo valjda zadnje mjesto na Jadranu bez rive, lučice, šetnice, rasvjete pa i koša za smeće. Sve što se ikad napravilo, investirali su pojedinci na divlje i o svom trošku. Riječ je o turističkom mjestu s luksuznim apartmanima i vilama, među kojima je i ova od Luke Modrića - kazao nam je Kožinjanac (46) te dodao da je komadić nekadašnje obale danas ironično proglašen ekološkom plažom.

Najčitaniji članci